Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:11 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Situatie avarii Enel Distributie Dobrogea - 2 octombrie 2013

ro

02 Oct, 2013 19:04 1832 Marime text
Constanta, 2 octombrie 2013 - Interventia echipelor Enel continua pentru restabilirea alimentarii cu energie electrica a localitatilor afectate de precipitatii si vantul puternic (cod portocaliu).
La ora 17:00 situatia se prezinta astfel:
 
- In judetul Constanta sunt nealimentate partial localitatile Lumina, Vadu, Mihail Kogalniceanu, Traian, Corbu, Piatra, Chirnogeni, Mamaia Sat. Se lucreaza intens pentru remedierea deranjamentelor individuale sau colective provocate de conditiile meteorologice.
 
- In judetele Tulcea, Calarasi si Ialomita nu mai sunt localitati nealimentate, echipele fiind concentrate in remedierea multiplelor deranjamente individuale sau colective.
 
Printre cauzele care au dus la producerea incidentelor, pe fondul vantului puternic, se numara izolatori sparti, cordoane si conductoare rupte. Accesul echipelor de interventii in teren la retelele situate in camp este mult ingreunat din cauza caderii masive de precipitatii. Pentru zonele urbane, copacii sau crengile cazute pe liniile electrice aeriene au dus la producerea a multiple deranjamente colective.
 
Un numar de 75 de echipe Enel Distributie Dobrogea si contractori sunt mobilizate pentru restabilirea in cel mai scurt timp a alimentarii cu energie electrica a consumatorilor.
 
Biroul de Presă Enel România
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii