Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:42 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un cabinet de insolvenţă va asigura întocmirea unor rapoarte de evaluare pentru Transelectrica (document)

ro

17 Nov, 2015 01:36 2704 Marime text
„Este o tipologie a comiterii unor fapte de corupţie. Am sesizat că în multe dosare care privesc fapte de achiziţii publice sau licitatii trucate, există o relaţie între cei care deţin funcţii importante şi anumiţi oameni de afaceri. În anumite zone, în anumite oraşe, doar o anumită firmă caştigă întotdeauna licitaţiile, doar ea putea să cheltuiască banul public. În ultima perioadă, am observat că se interpun persoane apropiate funcţionarului public sau omului de afaceri, unii ştiu la ce sunt folosiţi, îşi folosesc conturile, anumite proprietăţi“, a declarat procurorul-şef al DNA, Laura Codruţa Kovesi, într-un interviu acordat ziare.com.

Compania Națională de Transport al Energiei Electrice "Transelectrica" SA a atribuit, prin negociere fără anunţ de participare, contractul de "Servicii de intocmire Rapoarte de evaluare a bunurilor imobile pe coridorul de expropriere pentru obiectivul de investitii LEA 400 kV d.c. Gutinas-Smârdan". Este vorba despre servicii de arhitectură, servicii de inginerie şi servicii integrate de inginerie, servicii de amenajare urbană şi servicii de arhitectură peisagistică, servicii conexe de consultanţă ştiinţifică şi tehnică, servicii de testare şi analiză tehnică.
 
Justificarea alegerii procedurii de negociere fără publicarea prealabilă a unui anunţ de participare este faptul că nu s-au prezentat oferte sau nu au fost prezentate oferte admisibile ca răspuns la Licitaţia deschisă. Valoarea totală finală a contractului este de 12,000 lei fără TVA.
 
Operatorul economic căruia i-a fost atribuit contractul este Cabinet Insolvență și Evaluare ”Tănasa E. Florentin-Emil”, cu sediul  pe strada Domnească nr.19, bloc C, ap.25, localitatea Galați.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii