Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:17 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Revizia de Vagoane Constanţa va avea sistem video de monitorizare (document)

ro

11 Aug, 2015 12:09 2610 Marime text
 
Societatea Naţională de Transport Feroviar "CFR CĂLĂTORI" S.A. vrea să achiziţioneze un sistem de monitorizare video la staţiile de alimentare cu combustibil de la Revizia de Vagoane Constanţa şi Post Revizie Feteşti. Până acum, societatea a anunţat că a primit două oferte. Criteriul de atribuire a contractului a fost “preţul cel mai scăzut”. Câştigătorul contractului a fost, în cele din urmă, SC Axel Telecom Grup SRL, cu sediul pe strada Docherilor nr. 22, în Constanţa. Valoarea contractului se ridică la 8.651,24 lei.
 
Cine este Axel Telecom Grup SRL?
 
SC Axel Telecom Grup SRL este o firmă înfiinţată în 2002 şi are sediul în municipiul Constanţa, strada Panait Moşoiu, Nr. 32-34. Asociatul persoană juridică al acestei firme este SC Axel Telecom Malta LTD, cu sediul în Malta, Malta, Telemetry House 52, Str. Conservatory, Floriana, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 90% / 90%.
Asociatul persoană fizică este Alexandru-Ovidiu Bâlbă, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 10% / 10%. Tot el este şi administrator al firmei.
Numale lui Alexandru-Ovidiu Bâlbă mai apare şi în cadrul Societăţii Axel Telecom SRL, SC Construcţii Civile şi Industriale SRL, Investiţii,Construcţii,Reparaţii şi Administrări Locuinţe SRL, Northafrica Axel Telecom SRL.
 
De asemenea, Societatea Naţională de Transport Feroviar "CFR CĂLĂTORI" S.A. vrea să achiziţioneze servicii pentru verificat, încărcat şi reparat stingătoare de incendiu precum şi repararea hidranţilor interiori şi exteriori din subunităţile SRTFC Constanţa. Criteriul de atribuire a contractului a fost “preţul cel mai scăzut”. A fost primită o singură ofertă, astfel că firma câştigătoare este SC Groupe Eurovest International SRL. Valoarea contractului se ridică la 10.273,92 lei, fără tva. Potrivit licitatiapublica.ro, Compania Națională de Căi Ferate „CFR” – SA a mai atribuit un contract de „Verificare, reparare și încărcare a stingătoarelor de incendiu portabile și transportabile din dotarea Sucursalei RCF Constanța”, pe la începutul anului.
 
Cine este SC Groupe Eurovest International SRL?
 
SC Groupe Eurovest International SRL este o societate comercială cu răspundere limitată, înființată în 2002, cu sediul central în Constanța pe strada Justiției nr. 20. La sfârșitul anului 2013, firma a înregistrat o cifră de afaceri de 632.470 lei cu un profit de 7.659 lei și șase salariați. Potrivit vrajitorul.eu, compania se află într-o situație financiară normală. Nivelul profitabilității operaționale precum și soliditatea indicatorilor de solvabilitate nu pot garanta o evoluție total lipsită de riscuri în perioada următoare. Există posibilitatea ca în următoarele 6-12 luni firma să întâmpine dificultăți în achitarea obligațiilor de plată față de partenerii de afaceri.
 
Groupe Eurovest International SRL este afacerea rectorului Universităţii Maritime Constanţa (UMC) Violeta Ciucur. Firma are ca domeniu de activitate repararea maşinilor. Printre clienţii din 2014, în portofoliul firmei patronate de rectorul UMC se mai află companii de stat precum Ceronav şi Administraţia Porturilor Maritime SA Constanţa.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii