Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:31 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O nouă atribuire marca CJC Cum şi pentru ce se duc milioanele de euro ale constănţenilor către SC Tomis Rent SRL (document)

ro

12 Apr, 2014 00:00 4255 Marime text
Seria atribuirilor derulate în cadrul Programului de susţinere a învăţământului preşcolar şi clasele 0 - VIII din mediul rural al judeţului Constanţa, 2013 - 2014, pare să se fi încheiat cu adjudecarea contractului pentru furnizare şi distribuţie de rechizite şcolare, în valoare de peste 8 milioane de euro.

Potrivit anunţului de atribuire publicat la data de 11 aprilie, procedura aleasă, respectiv licitaţia deschisă, a fost lansată în octombrie 2013. Autoritatea contractantă, Consiliul Judeţean Constanţa, a primit o singură ofertă, care a fost declarată câştigătoare. Este vorba despre de acum cunoscuta firmă SC Tomis Rent SRL, care, excepţie făcând contractul pentru furnizare de dulciuri, a câştigat alte trei contracte, pentru îmbrăcăminte şi încălţăminte, jucării şi fructe, parte a aceluiaşi proiect de susţinere a copiilor din judeţul Constanţa. Dacă valoarea celorlalte contracte s-a ridicat la aproximativ 13 milioane de euro, contractul pentru furnizarea şi transportul rechizitelor şcolare a fost atribuit pentru suma de 8.142.144 euro, pe o perioadă de patru ani.

SC Tomis Rent SRL figurează la Registrul Comerţului cu doi asociaţi, respectiv Vasilica Popescu şi Viorel Popescu, acesta din urmă fiind şi administratorul firmei. În ceea ce-l priveşte pe Viorel Popescu, acesta a figurat ca asociat şi în SC Dovi International, firmă care în prezent apare la Registrul Comerţului ca fiind radiată. La sfârşitul anului 2012, SC Tomis Rent SRL declarase o cifră de afaceri de 3.165.293 lei, un profit net de 499.211 lei şi doi salariaţi. Firma figurează cu obiect principal de activitate închirierea şi subînchirierea bunurilor imobiliare proprii sau închiriate.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii