Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:38 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Nouă firme vor furniza materiale pentru DSVSA Constanța (document)

ro

27 Jan, 2016 20:13 3435 Marime text
 
Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou înfiinţate.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.


Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Constanța a atribuit contractul „Acord - cadru de furnizare materiale de referință și medii de cultură” – truse de diagnosticare, unde criteriul de atribuire a fost prețul cel mai scăzut.
 
Operatorii economici care au câștigat sunt: contractul numărul 175 în valoare de 8.292,75 lei a fost atribuit societății Tunic Prod SRL, contractul 173 de 3.450,55 lei a fost câștigat de SC Diamedix Impex SA, contractul 171 în valoare de 54.502,89 lei a fost atribuit operatorului economic SC Mediclim SRL, contractul numărul 169 în valoare de 12.279 lei a fost câștigat de SC Set Alarm International SRL, contractul numărul 167 în valoare de 118.193,58 lei a fost oferit firmei AMS 2000 Trading Impex SRL, contractul 165 de 65.605,51 lei a fost câștigat de SC Redox Research & Analytic SRL, contractul 163 în valoare de 30.043,4 lei a fost acordat societății Emsar SRL, contractul 161 de 7.588,38 lei a fost câștigat de SC Novachim Trading SRL, iar contactul 156 în valoare de 27.866,96 lei a fost atribuit operatorului economic SC All Lab Systems SRL.
 
Valoare estimată totală a valorii contractului a fost de 556.445 lei, iar valoare finală totală a fost de 327.823,02 lei, fără TVA.
 
Detalii despre firmele câștigătoare:
 
Tunic Prod SRL, cu sediul social în Bucureşti Sectorul 3, pe aleea Mizil, numărul 62, are un capital social subscris de 500.000 lei, integral vărsat, iar activitatea principală a acesteia este comerţul cu ridicata al produselor farmaceutice. Asociații firmei sunt Gorgan Florin Tuliciu ce deține o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 60% și Carmen Lidia Tuliciu Gorgan ce deține restul de capital de 40%, ambii deținând și funția de administratori si directori.
 
Set Alarm International SRL, cu sediul social în Bucureşti Sectorul 4, pe strada Constantin Silvestri, numărul 12, are un capital social subscris de 300 lei, integral vărsat, iar principalele activități sunt de servicii privind sistemele de securizare. Cei doi asociați ai firmei ce dețin fiecare câte jumătate de aportul la capital sunt Cristian Şoricuţ ce deține și duncția de administrator și Marius Laurentiu Popescu.
 
AMS 2000 Trading Impex SRL, cu sediul social în Bucureşti Sectorul 3, pe strada Ion Tuculescu, numărul 37A, are un capital social subscris de 1.691.810 lei, integral vărsat, are ca și activitate principală comerţul cu ridicata nespecializat. Asociatul persoană juridică este Sunstring Limited cu sediul social în Cipru, având un aport vărsat total de 1691800 lei, iar  asociat persoana fizică este Hof Yaacov cu un aport de 10 lei, ce deține și funcția de administrator alături de Crijanovschi Radion.
 
Redox Research & Analytic SRL, cu sediul social în oraşul Otopeni, pe strada Oașului, numărul 6, județul Ilfov, are un capital social subscris de 200 lei, integral vărsat, are ca și activități principale intermedierile în comerţul specializat în vânzarea produselor cu caracter specific. Asociații firmei sunt Cristian - Petre Harnagea ce deține o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 60% și Virgil Stănculescu ce deține restul de 40%. Cristian - Petre Harnagea este și administratorul firmei ce are puteri depline.
 
Emsar SRL, are sediul social în Bucureşti Sectorul 2, pe strada Radovanu, numărul 10. Capitalul social subscris al societății este în valoare de 1.100 lei, integral vărsat, iar activitatea principală este comerţul cu ridicata al altor maşini şi echipamente. Asociatul unic al firmei este Constantin Ionita ce deține și funcția de administrator.
 
Societatea Diamedix Impex are sediul social pe strada Fabrica de Glucoză nr.15A, sector 2, Bucureşti, a fost înfiinţată în 1996 şi are un capital social subscris de 17.184.130 lei. Acţionar persoană juridică este GED Eastern Fund Ii - Fondo de Capital de Riesgo, cu sediul la Madrid, având o cotă de participare la beneficii şi pierderi: 79.998% / 79.998%. Acţionar persoană fizică este cetăţeanul grec Chrelias Vasileios, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi: 20.002% / 20.002%. Administrator şi director general este Chrelias Vasileios, Nuria Oses Mugica este reprezentant, cetăţeanul spaniol Jose Luis Bozal Gonzalez este administrator şi preşedintele firmei, iar GED Capital Development SA, SGECR, reprezentat prin Felix Manuel Guerrero Igea, este administrator şi membru în Consiliul de Administraţie al firmei. Obiectul de activitate al firmei este „comerţul cu ridicata nespecializat”.
  
Novachim Trading SRL, cu sediul social în Bucureşti Sectorul 3, pe strada Dimitrie Bolintineanu, numărul 2, are un capital social subscris de 45.000 lei, integral vărsat, iar activitățile principale constau în intermedieri în comerţul cu combustibili, minereuri, metale şi produse chimice pentru industrie. Asociatul unic al societății este Mihaela Stefanica ce deține și funcția de administrator.
 
Mediclim SRL este o firmă înființată în 1994, are un capital de 6000 de lei. Asociații firmei sunt Ionescu Gheorghe, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi: 30% / 30%, Ciupe Anda, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi: 30% / 30%, Ciupe Mircea, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi: 40% / 40%. Ciupe Anda și Ciupe Mircea sunt și administratori. Domeniul de activitate al firmei este cel privind „comerţul cu ridicata al produselor farmaceutice”.
 
All Lab Systems SRL, cu sediul social în Bucureşti Sectorul 6, pe strada Azurului, numărul 3, are un capital social subscris de 200 lei, integral vărsat, iar activitatea principală este comerţul cu ridicata al altor bunuri de uz gospodăresc. Asociatul unic al firmei este Mircea - Pompiliu Hlibiciuc ce deține și funcția de administrator.
 
Anunţul complet poate fi vizualizat în secţiunea „Documente" a acestui articol.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii