Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:39 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitaţie la Casa Naţională de Pensii Tratamentul balnear, câştigat de trei societăţi constănţene (document)

ro

19 Jul, 2014 00:00 3832 Marime text
În luna iulie, mai mulţi operatori economici au participat la licitaţia organizată de Casa Naţională de Pensii Publice, în vederea contractării mai multor firme care să asigure servicii de tratament balnear, cazare şi masă pentru beneficiarii biletelor eliberate de către instituţia publică pentru anul 2014. În total, au fost scoase la licitaţie cinci contracte. După încheierea licitaţiei, cinci firme au fost declarate câştigătoare. Aşa cum reiese din anunţul de atribuire 148315/17.07.2014, publicat pe SEAP, Casa Naţionala de Pensii Publice a atribuit cinci subcontracte următoarelor societăţi: Parthis SRL, BN Sind Balneo Turism SRL, Axydum SRL, CSDR Sind Turism SRL şi THR Marea Neagră SRL. Valoarea totala finala a contractelor atribuite este de 6.561.200 de lei.
 
Contractul nr. 118 - „Servicii de tratament balnear, cazare şi masă pentru beneficiarii biletelor eliberate de către Casa Naţională de Pensii Publice“ - a fost adjudecat de SC Parthis SRL, cu sediul social în municipiul Constanţa, bulevardul Al. Lăpuşneanu. Valoarea contractului atribuit este de 1.704.000 de lei, fără TVA. Contractul nr. 120 -„Servicii de tratament balnear, cazare şi masă pentru beneficiarii biletelor eliberate de către Casa Naţională de Pensii Publice“ - a revenit societăţii SC BN SIND Balneo Turism SRL, cu sediul în Bucureşti, strada Turturelelor. Valoarea contractului atribuit este de 1.597.120 de lei. Cel de-al treilea contract - „Servicii de tratament balnear, cazare şi masă pentru beneficiarii biletelor eliberate de către Casa Naţională de Pensii Publice“ - a fost câştigat de SC Axydum SRL, cu sediul social în Eforie Nord, strada Prelungirii Sirenei, valoarea acestuia fiind de 501.040 de lei. De asemenea, contractul nr: 119 a fost adjudecat de SC CSDR Sind Turism SRL, cu sediul social în Bucureşti, strada Anghel Saligny, valoarea acestuia fiind de 460.000 de lei. Cel de-al cincilea contract a fost atribuit către SC THR Marea Neagră SRL, cu sediul social în Mangalia, strada Klavrion, valoarea contractului fiind de 1.846.000 de lei.

Cine sunt câştigătorii constănţeni

Managerul general al THR Marea Neagră este Linica Stan, care îndeplineşte şi funcţia de consilier local la Mangalia în cadrul Comisiei Economice şi de Fonduri Structurale Europene. Potrivit datelor oficiale, compania deţine aproximativ 13% din litoralul românesc, capitalul social subscris şi vărsat este de 57.894.993,9 lei, iar în anul 2012, avut o cifră de afaceri de 30.367.947 de lei, profitul net ajungând la suma de 3.154.284 de lei. Conform clasificării CAEN, întreprinderea are ca obiect de activitate „Hoteluri şi alte facilităţi de cazare similare“, având 386 de angajaţi.
Axydum Turism SRL a fost înfiinţată în anul 2011 şi are sediul social în localitatea Eforie Nord. Capitalul social subscris este de 200 de lei, integral vărsat, fiind compus din 20 de părţi sociale, valoarea uneia fiind de 10 lei. Asociat unic şi administrator al societăţii este Novy Dorina. Principala activitate a societăţii este legată de „hoteluri şi alte facilităţi de cazare similare“. Parthis SRL a fost înfiinţată în anul 1991 şi are sediul social în municipiul Constanţa, bulevardul Al. Lapuşneanu. Capitalul social subscris este de 200.000 de lei, fiind compus din 20.000 de părţi sociale, valoarea uneia fiind de 10 lei. Asociat unic şi administrator al societăţii este Elena Bucovală, nimeni alta decât soţia lui Nicolae Bucovală, preşedintele Asociaţiei Patronale Mamaia. Acesta se ocupă de punctul de lucru de la Hotelul Tomis.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii