Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:52 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Îmbunătățirea infrastructurii de apă în Salonta, județul Bihor Al Stom Company SRL în asociere cu Escalia Craus SA au câștigat un contract de peste șase milioane de euro (document)

ro

27 Jan, 2015 23:23 3439 Marime text
 
Compania Națională de Investiții a atribuit, prin licitație deschisă, un contract de „Îmbunătățirea infrastructurii de apă și apă uzată in municipul Salonta, judetul Bihor” din cadrul Proiectului „Sistem integrat de reabilitare a sistemelor de alimentare cu apă și canalizare, a stațiilor de tratare a apei potabile și stațiilor de epurare a apelor uzate în localitățile cu o populație de până la 50.000 de locuitori”

Conform anunțului de atribuire cu numărul 154294/24.01.2015, valoarea totală finală a contractului este de 6.313.141,76 EURO.

Operatorii economici cărora li s-a atribuit contractual sunt asocierea SC Al Stom Company SRL (Constanța) și SC Escalia Craus SA (Brăila), lider asociere SC Al Stom Company SRL.

Cine sunt cei de la Al Stom Company SRL

În ceea ce priveşte firma câştigătoare, potrivit datelor Registrului Comerţului, SC Al Stom Company SRL are un singur asociat, în persoana lui Alexandru Papadumitru, care mai figurează ca asociat şi în SC Tehno Consulting SRL. Aceleaşi date de la Registrul Comerţului mai arată că acelaşi Alexandru Papadumitru a mai figurat ca asociat şi în SC Oil Petroleum SRL, SC Smart Real Estate International SRL şi SC Two for Medical SRL, acestea trei fiind, însă, radiate. La sfârşitul anului 2013, firma declarase o cifră de afaceri de 38.104.526 lei, un profit net de 378.608 lei şi 309 salariaţi. Unul dintre oamenii de bază în firma lui Papadumitru este finul Alexandru Cârlig, care este căsătorit cu Maria Gabriela Horga, fiică de parlamentar şi ea însăşi cu funcţii înalte în Ministerul Economiei şi membru în numeroase consilii de administraţie ale unor societăţi cu capital de stat. Despre SC Al Stom Company SRL se ştie că este una dintre societăţile constănţene cu o experienţă bogată la capitolul achiziţii publice. Aşa cum arată statistica disponibilă pe SEAP, vorbim despre peste 30 de contracte în valoare de aproximativ 250 milioane lei, derulate din 2007 până în prezent cu instituţii ale statului.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii