Ziua Dobrogei, 139 ani
14 noiembrie 1878 - 14 noiembrie 2017
23:43 23 10 2017 Citeste un ziar liber! Unde ne gasiti?

Centrala de la Cernavodă îşi schimbă aparatura (document)

ro

04 Dec, 2014 16:11 922 Marime text
Ronexprim SRL trebuie să livreze către Centrala de la Cernavodă un sistem de macerare cu microunde pentru digestia cantitativă a probelor.
 
Potrivit licitatiapublica.ro, Societatea Naţională Nuclearelectrica va achiziţiona de la Ronexprim SRL un aparat de control. Astfel, conform anunţului de atribuire, 
contractul „Sistem de macerare cu microunde pentru digestie cantitativă a probelor” a fost câştigat de societatea Ronexprrim SRL la data de 20 octombrie.
 
Valoarea contractului este de 198.000 de lei, fără TVA. Atribuirea a avut la bază criteriul bazat pe preţul cel mai scăzut şi au fost primite patru oferte.
 
Ronexprim SRL este o societate cu sediul în Bucureşti, ce activează în domeniul aparatelor de măsura şi control. Firma are o vechime de 22 de ani. Cei 28 de angajaţi acordă consultanţă tehnică de specialitate şi asigură mentenanţa, upgrade-ul şi service-ul în garanţie şi post-garanţie pentru aparatura furnizată.
 
Ronexprim SRL a mai furnizat aparatură şi Institutului Naţional de Cercetare-­Dezvoltare pentru Inginerie Electrică (ICPECA) Bucureşti.

Anunţul de atribuire poate vizualizat în secţiunea "documente" a acestui articol

Ti-a placut articolul?

Comentarii