Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:23 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Almatar Trans SRL, din Buzău, un nou contract cu Spitalul Județean Constanța. Vezi la cât se ridică valoarea acestuia!

ro

20 Feb, 2017 00:00 5960 Marime text
Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitațiile publice este cea online, ZIUA de Constanța prezintă achizițiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil și ușor format. Firme norocoase, firme mai puțin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăți patronate de persoane care au legături directe cu instituțiile publice, „norocoasele“ se îmbogățesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio șansă la achizițiile publice. Contracte câștigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reușite și contracte obținute de societăți nou înființate.

Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
Recent, Spitalul Clinic Județean de Urgență „Sf. Apostol Andrei“ din Constanța a atribuit contractul „Achiziție de combustibil pentru încălzire, tip CLU III, pentru Secțiile Exterioare Agigea și Eforie”, în urma unei proceduri online simplificate. Potrivit anunțului de atribuire, publicat în Sistemul Electronic de Achiziții Publice, contractul prevede furnizarea de combustibil pentru încălzire în secțiile Agigea și Eforie.
 
Contractul, în valoare de 196.440 de lei (fără TVA), a fost atribuit societății Almatar Trans SRL.

Despre Almatar Trans SRL

Firma are sediul social în satul Cozieni, comuna Cozieni, județul Buzău, și un capital social subscris, integral vărsat, de 500.000 de lei. Acesta este împărțit în 50.000 de părți sociale, fiecare având valoarea de 10 lei. Asociații firmei sunt Sorin Sava N. Tarara, născut la 18.07.1974, în localitatea Pogoanele, județul Buzău, cu un aport la capital de 100.000 de lei, respectiv 10.000 de părți sociale, cota de participare la beneficii și pierderi fiind de 20%.

Cel de-al doilea asociat al societății este Cristina Magdalena S. Tarara, născută la data de 8.03.1974, în Buzău. Aportul la capital al acesteia este de 400.000 de lei, cota de beneficii și pierderi fiind de 80%. Aceasta deține și funcția de administrator al firmei, care, potrivit codificării CAEN, are ca activitate principală „fabricarea produselor obținute din prelucrarea țițeiului”.
 
Potrivit vrajitorul.eu, compania se află într-o situație financiară bună. Indicatorii de profitabilitate, precum și soliditatea indicatorilor de solvabilitate garantează o evoluție lipsită de riscuri în perioada următoare. În următoarele 6-12 luni, firma nu va întâmpina dificultăți în achitarea obligațiilor de plată față de partenerii de afaceri.
 
Almatar Trans SRL nu este la primul contract semnat cu Spitalul Clinic Județean „Sf. Apostol Andrei” din Constanța; societatea și-a mai adjudecat, recent, un contract în valoare de 267.200 de lei. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii