Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:51 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vizita E.S. domnul Dusko Kovacevic, Ambasadorul Bosniei – Herzegovina la Camera de Comert, Industrie, Navigatie si Agricultura Constanta

ro

03 Jul, 2013 15:00 2833 Marime text
Presedinte al Camerei de Comert, Industrie si Agricultura Constanta si Vicepresedinte al Camerei de Comert si Industrie a Romaniei, domnul Mihai Daraban a primit miercuri 3 iulie 2013, la sediul CCINA Constanta vizita E.S. domnul Dusko Kovacevic, Ambasadorul Bosniei – Herzegovina in Romania.
 
Domnul Ambasador a facut o vizita de lucru in judetul Constanta, prezentand domnului Presedinte Mihai Daraban, cu ocazia vizitei la CCINA, oportunitatile de afaceri din Bosnia, in special cele din Republica Srpska si, cu deosebire, cel al  rafinariei de la Modriča.
Infiintata in 1954, cu aproape 60 de ani de traditie, rafinaria de la Modriča este una din primele rafinarii europene si mondiale care, realizeaza produse petroliere hidrocracate. In afara de acestea, rafinaria mai produce si parafina, uleiuri pentru transformatoare, alte grasimi si uleiuri tehnice.

Cu un sistem implementat de management al mediului BS ISO 14001:2004 si de management al calitatii ISO 9001:2000, rafinaria de la Modriča dispune de un laborator modern de testare si verificare a produselor petroliere, certificat conform standardului ISO 17025.
 
Domnul Ambasador Dusko Kovacevic va reveni, in Constanta, in luna septembrie a.c., cu reprezentanti de varf ai rafinariei de la Modriča, pentru a stabili contacte cu oameni de afaceri constanteni, din domeniul petrol si gaze.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii