Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:08 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Asociaţia Litoral - Delta Dunării şi-a ales noua conducere

ro

15 Apr, 2015 16:41 1527 Marime text
Asociatia Litoral - Delta Dunarii si-a ales miercuri, 15 aprilie, noua conducere pentru perioada 2015 - 2017, in cadrul Adunarii Generale de Alegeri.

Astfel, Presedentia Asociatiei Litoral - Delta Dunarii este detinuta de Patronatul ANAT,  reprezentat de Corina Martin, care a fost aleasa pentru al 5-lea mandat consecutiv in functia de Presedinte al Asociatiei Litoral - Delta Dunarii.

De asemenea, tot astazi, au fost alesi si cei patru Vicepresedinti ai Asociatiei, respectiv Camera de Comert, Industrie, Navigatie si Agricultura Constanta,  Asociatia Patronala Mamaia, Asociatia Patronatului in Turismul din Delta Dunarii si Consiliul Judetean Tulcea.
 
Dupa cum  stiti, Asociatia Litoral-Delta Dunarii este cel mai puternic parterneriat public-privat din turismul romanesc, fiind infiintata in anul 2007 si are printre membri: ANAT, consiliile judetene Tulcea şi Constanta, primariile Constanta, Tulcea, Navodari, Eforie, Costinesti si Cernavoda, patronatele hoteliere de pe Litoral si din Delta Dunarii, Camera de Comert Constanta, Danubius TUI România, aeroportul Mihail Kogalniceanu si Administratia Portului Constanta, avand ca obiectiv principal dezvoltarea si promovarea Dobrogei turistice, destinatie turistica prioritara a Romaniei.

Declaratie Corina Martin, Presedinte Asociatia Litoral - Delta Dunarii: "Pornesc astazi la drum in al 5-lea mandat la conducerea ALDD, pe care am initiat-o si infiintat-o cu 8 ani in urma. Am transformat aceasta asociatie in cel mai puternic parteneriat public-privat din turismul romanesc, cu cel mai performant management organizational din industria ospitalitatii din Romania si un model de organizare pentru asociatiile regionale care s-au infiintat preluand intocmai modelul actelor noastre constitutive.

In 2017, cand imi voi duce la capat si acest mandat pe care il incep astazi, vom vorbi despre 10 ani la carma celei mai puternice organizatii din turism. Imi doresc ca, pana atunci, sa gasim cel mai bun continuator al strategiei de dezvoltare si promovare a Litoralului Romanesc si Deltei Dunarii pe care eu am dezvoltat-o si am condus-o in acesti ani, cu sprijinul constant si direct al membrilor nostri.

Imi propun ca in acest mandat sa continuam sa determinam si influentam legi si acte normative care sa sustina direct dezvoltarea si promovarea turismului romanesc."
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii