Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:16 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Doctor de Femei, cu Mihai Bendeac, la Constanţa

ro

16 Jan, 2013 17:45 3233 Marime text

teatru-premiera-doctor-de-femei.jpgTeatrul Metropolis Bucureşti prezintă la Casa de Cultură Constanţa, marţi, 29 ianuarie, comedia Doctor de Femei de Georges Feydeau, în regia lui Emanuel Pârvu.

Distribuţia: Mihai Bendeac, Adrian Titieni, Anca Sigartau, Andreea Vasile, Adina Popescu, Mariana Dănescu, Emanuel Pârvu, Vlad Corbeanu, Gabi Costin.


Subiectul textului scris de dramaturgul francez se învârte în jurul doctorului Moulineaux, infidel la doar şase luni de la căsătorie. Prins cu maţa-n sac de soţie şi, mai rău, de soacră, doctorul nu mai ştie cum să iasă basma curată. Situaţia nu este tocmai roz, dar în scenă intră şi prietenul acestuia, Bassinet, jucat admirabil de Mihai Bendeac, care face deliciul publicului prin interpretarea originală. Bassinet mai mult încurcă decât descurcă iţele poveştilor romanţioase. Un alt personaj care impresionează audienţa este Gabi Costin, cel care interpretează rolul unei... dame, sosită la croitor pentru a-şi ajusta... vesta. Pomponette scoate ropote de aplauze, prin vestimentaţie şi prin forţa sa. Când este supărat, uită că poartă rochie şi ţipă ca un bărbat adevărat la cei care îl necăjesc.

 

Durata: 1 h 30'

Ora de începere: 19,00

Preţ bilet: 40 şi 60 lei

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii