Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:25 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Declarație de avere - Laurențiu Teodoru Șef al Biroului de Proiecte Europene și inginer în cadrul CN APMC, cu un apartament și două autoturisme (documente)

ro

03 Aug, 2017 00:00 2415 Marime text
Laurențiu Teodoru, șef al Biroului de Proiecte Europene și inginer în cadrul Companiei Naționale Administrația Porturilor Maritime SA Constanța (CN APMC), deține, așa cum reiese din declarația de avere completată în mai 2017, 50% dintr-un apartament pe care îl împarte cu soția sa, Iolanda Teodoru. Apartamentul a fost dobândit în anul 2000, prin contract de vânzare-cumpărare, și are suprafața de 71,5 mp.
 
Acesta mai are două autoturisme: unul marca Renault Megane, fabricat în 2006, dobândit prin contract de vânzare-cumpărare, iar celălalt, marca Renault Clio, fabricat în 2012, dobândit prin contract de credit. Precizăm că aceleași bunuri mobile și imobile au fost menționate și în declarația de avere completată în anul 2016.
 
Laurențiu Teodoru nu are bunuri sub formă de metale prețioase, bijuterii, obiecte de artă și de cult, colecții de artă și numismatică sau obiecte care fac parte din patrimoniul cultural național sau universal a căror valoare însumată depășește 5.000 de euro. Nu are nici conturi și depozite bancare, fonduri de investiții sau forme echivalente de economisire și investire, inclusiv carduri de credit, ale căror sume totale să depășească 5.000 de euro.

În declarațiile de avere aferente anilor fiscali 2015 și 2016, Laurențiu Teodoru a precizat un credit contractat în 2013, în valoare de 49.230,73 de lei, scadent în 2018.
 
În ultimii doi ani nu a obținut servicii, cadouri sau avantaje primite gratuit sau subvenționate față de valoarea de piață din partea unor persoane, organizații, societăți comerciale, regii autonome, companii/societăți naționale sau instituții publice românești sau străine, inclusiv burse, credite, garanții, decontări de cheltuieli, altele decât cele ale angajatorului, a căror valoare individuală să depășească 500 de euro.

În 2016, acesta a obținut venituri în valoare de 63.298 (monedă neprecizată) de la CN APM SA Constanța, iar soția lui, Iolanda Teodoru, a câștigat 54.771 (monedă neprecizată) de la aceeași companie și 11.655 de la SC Teo Proiect SRL.
 
În 2015, Laurențiu Teodoru a încasat 64.164 de lei de la CN APM SA Constanța, iar soția sa a obținut 54.880 de lei de la aceeași companie și 8.462 de lei (monedă nespecificată) de la SC Teo Proiect SRL.
 
Din declarația de interese aferentă anului fiscal 2016 aflăm că acesta a devenit membru de sindicat. În declarația de interese aferentă anului fiscal 2015 nu sunt mențiuni.
 
În secțiunea „Documente“ puteți vizualiza declarațiile de avere și de interese ale lui Laurențiu Teodoru, șef al Biroului de Proiecte Europene și inginer în cadrul CN APMC.
 
Aleșii locali, demnitarii, persoanele cu funcții de conducere și control, precum și funcționarii publici au obligația să își depună sau să își actualizeze declarațiile de avere și declarațiile de interese. Cotidianul ZIUA de Constanța prezintă averile și interesele demnitarilor și ale angajaților celor mai importante instituții publice din județul Constanța și ai companiilor naționale, așa cum apar acestea fie pe site-urile instituțiilor, fie pe cel al Agenției Naționale de Integritate.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii