Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:59 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sirena Ballroom din Mamaia deţine reţeta perfectă pentru petrecerea primăverii (galerie foto)

ro

23 Feb, 2016 00:00 9802 Marime text


În ultima vreme, Constanţa s-a umplut de saloane de nunţi, spaţii special create pentru organizarea unor evenimente importante. Însă unul dintre cele mai bune restaurante, care are o ofertă completă pentru cei care vor să îşi petreacă aici un eveniment special, este Sirena Ballroom, situat în staţiunea Mamaia, între Parcul Acvatic Aqua Magic şi hotelul Meridian. Restaurantul are reţeta perfectă pentru a organiza toate evenimentele importante din viaţa dumneavoastră: nunţi, botezuri, banchete, logodne, aniversări, petreceri, mese festive, evenimente corporate şi multe altele.
 
Sirena Ballroom are două saloane mari, cu un decor luxos, cu o capacitate de 130 de locuri, respectiv 300 de locuri. Este probabil unul dintre cele mai plăcute restaurante din Mamaia. Trebuie să recunoaştem că servirea este mână în mână cu eleganţa restaurantului, ceea ce oferă o notă specială evenimentelor de aici. Sirena Ballroom este potrivit pentru toate buzunarele şi pentru toate scopurile şi are o largă varietate şi flexibilitate în alcătuirea meniului, la cele mai avantajoase preţuri.


 
Pentru că vine Ziua Femeii, restaurantul Sirena Ballroom organizează evenimentul „8 Martie, petrecerea primăverii“. Întrucât toate rezervările pentru această zi sunt ocupate, restaurantul va organiza şi în data de 6 martie această petrecere. Meniul are preţul de 100 de lei şi include aperitiv cu salam de Sibiu, muşchi ţigănesc, telemea, icre pe tartă, brânză pe pat de ardei, chifteluţe cu susan, degeţele de pui, caşcaval, roşii, castraveţi şi măsline. De asemenea, în acest preţ intră şi felul principal, compus din file de porc şi pulpe dezosate cu cartofi ţărăneşti condimentaţi şi salată de varză albă şi roşie. Tot în meniu mai sunt incluse alune, platou de prăjituri şi free bar. Toate aceste delicioase preparate le veţi savura în compania formaţiei Agapimu.

Pentru a vă rezerva o masă la „Petrecerea primăverii“, trebuie să sunaţi la numărul de telefon 0720.808.050 sau 0722.769.825.
 

Informaţii utile

Fcebook: www.facebook.com/sirena.mamaia
Site: www.restaurant-sirena.com
Telefon: 0720.808.050; 0722.769.825
E-mail: restaurant_sirena@yahoo.com
Wi-Fi: Da
Locuri de parcare: Da.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii