Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:57 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Rawveganjoy.ro Tort raw cu visine sau ananas

ro

16 Oct, 2013 10:26 3399 Marime text
Acest tort l-am facut pentru workshopul aniversar de la BeOrganic, de la sfarsitul lunii iunie.
In loc de visine se pot folosi portocale sau anans, in functie de sezonul in care ne aflam. Este un tort foarte fin si aromat. Imi place combinatia de dulce-acrisor care rezulta.
M-am indragostit de el de prima data, cand l-am facut din portocale, si de atunci, cu diverse ocazii, am tot realizat variantiuni pe acesta tema. Si cu ananas iese delicios.

Ingrediente:

    Blat de migdale
    migdale - 300 g
    unt de cacao - 50 g
    sirop de agave - 6 linguri
    sare de Himalaya - 1 varf de cutit
    pastai vanilie - 1 pastaie (partea interioara)
    Strat din visine
    visine - 100 g
    Crema de visine
    caju - 300 g
    suc de visine - 200 ml
    sirop de agave - 6 linguri
    pastai vanilie - 4 pastai (partea interioara)
    unt de cacao - 100 g

Reţeta completă aici: rawveganjoy.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii