Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:33 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vor un parc în zona Viile Noi, dar și ajutoare sociale Constănțenii au vorbit astăzi cu europarlamentarul Ramona Mănescu

ro

16 May, 2014 21:28 1654 Marime text
Europarlamentarul PNL Ramona Mănescu a fost prezentă, astăzi, la Constanța, în rândul electoratului din municipiul și județul nostru.

Ramona Mănescu este un bun cunoscător al mecanismelor de decizie europene, o persoană-cheie în relaţia cu Parlamentul European, Consiliul şi Comisia Europeană pentru accesarea fondurilor europene de către România, susțin reprezentanții PNL Constanța.

Șirul vizitelor a început la 10.30 în cartierul Viile Noi unde Ramona Mănescu, însoțită de senatorul Puiu Hașotti și de organizația TNL Viile Noi, a mers pe străzi, a vorbit cu oamenii din poartă în poartă și le-a ascultat problemele. Unele dintre temele abordate de oameni au fost lipsa unui parc în zonă și refacerea trotuarelor acolo unde este cazul, întrebând în ce măsură se pot accesa fonduri europene pentru realizarea acestor obiective, se arată într-un comunicat de presă.

Vizita în municipiul Constanța a continuat cu zona Tomis II, Ramona Mănescu purtând discuții cu alegătorii în parcul din zonă. Aici, Ramona Mănescu a vorbit în special cu cei în vârstă, temele abordate fiind în special cele de interes local precum dezvoltarea orașului și atragerea de fonduri europene în acest sens, politica națională și, nu în ultimul rând, subiectul cel mai important pentru pensionari, anume cel al ajutoarelor sociale.

Europarlamentarul liberal s-a deplasat apoi la Cernavodă, la ora 15.00. Întâlnirea cu cele aproximativ 200 de persoane a avut loc la sediul PNL din localitate, alături de Ramona Mănescu fiind prezenți primarul Gheorghe Hânsă și președintele PNL Constanta, Gheorghe Dragomir. Principala temă de discuţie a fost absorbţia fondurilor europene  - deblocarea proiectelor strategice și asigurarea resurselor pentru dezvoltarea infrastructurii.

A urmat evenimentul de la Rasova, la 16:30, unde a avut loc întâlnirea cu alegătorii din localitate și evenimentul de lansare a candidatului PNL la Primăria Rasova, Maria Mitu.

Europarlamentarul Ramona Mănescu, alături de Gheorghe Dragomir, președintele PNL, filiala Constanța, a ajuns la ora 18.30 în localitatea Valu lui Traian, întâlnindu-se la Casa de Cultură cu aproximativ 250 de persoane, membrii ai rețelei electorale, în frunte cu primarul localității, Mitroi Florin. Ramona Mănescu a discutat cu primarul localității despre nevoile comunităţii din Valu lui Traian şi despre cele mai bune soluţii pentru mediul rural.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii