Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:30 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vezi cum reacționează comunitatea aromână cu privire la afirmațiile despre Halep din presa maghiară

ro

12 Jun, 2014 20:01 3083 Marime text
Societatea Culturală Aromână susține că afirmațiile apărute în presa maghiară, în urma succesului înregistrat de sportiva din Constanța la Roland Garros, sunt de natură politică.

„Simona Halep este aromână sută la sută și reprezintă România. Nu văd care este problema. Simona Halep se mândrește că face parte din comunitatea noastră. Ce a apărut în Ungaria este o chestiune politică. Simona a participat la evenimentele noastre, însa acum nu mai are timp, este ocupată până peste cap. A fost premiată de comunitatea noastră, însă nu a putut să vina la acel eveniment", a afirmat vicepreședintele Societății Culturale a Aromânilor, Constantin Farmazon, pentru Ziare.com.

Amintim că jurnaliștii publicației Nol.hu au susținut într-un articol, denumit „Situația ciudată a noului star al României" că țara noastră nu recunoaște adevarata etnie a Simonei Halep, cea aromână.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • tibi 12 Jun, 2014 20:50 Noi cei din Constanta avem multe etnii si majoritatea sunt buni prieteni Deci Simona e aromanca ,care este treaba ungurilor? Tot romanca este si sac avem o noua vedeta