Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:09 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Accident rutier pe strada Dezrobirii

ro

17 Jun, 2014 23:27 2196 Marime text
Polițiștii au fost solicitați să intervină la un accident rutier petrecut în Constanţa, la intersecția străzii Dezrobirii cu strada Fulgerului. Potrivit primelor informații, în accident sunt implicate două autoturisme. Din câte se pare o persoană a fost rănită.

UPDATE
 În data de 17.06.2014, în jurul orei 22.45, un  bărbat, de 25 ani, din Constanţ, în timp ce se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, rezultat de 0,06 mg/l alcool pur în aerul expirat, a condus un autoturism, pe strada Dezrobirii din Constanţa, pe banda nr. 2, dinspre strada Baba Novac  către bulevardul I.C. Brătianu şi ajungând în apropiere de intersecţia cu strada Fulgerului, din cauza nepăstrării unei distanţe de siguranţă, a intrat în coliziune cu un autoturism, condus de un bărbat, de 22 ani, din Vulturu, în aceeaşi direcţie de mers şi care se afla oprit. În urma coliziunii al doilea autoturismul a fost proiectat către înainte într-un autoturism, condus de un bărbat, de 52 ani, din Constanţa, care se afla oprit în coloană.
             În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală uşoară a unei femei de 23 ani, din Constanţa, pasageră în al doilea autoturism.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii