Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:54 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE 5. S-a suspendat şedinţa! Nicuşor Constantinescu, transportat la spital din cauza tensiunii mari (galerie foto + video)

ro

08 Jun, 2016 09:14 4985 Marime text


Nicuşor Daniel Constantinescu, preşedintele suspendat al Consiliului Judeţean Constanţa, a fost adus, în urmă cu puţin timp, la Palatul de Justiţie din Constanţa! După cum ne-a obişnuit în ultima perioadă, a ajuns tot cu ambulanţa.
 

„Foarte rău mă simt! Am venit cu dricul”, spune Constantinescu.


Menţionăm că tot Marius Mocanu apare ca avocat pe listă, însă vom vedea cine îl apără până la urmă. Vom reveni.

Andreea Ianca şi Dan Iulian Năstase, din Curtea de Apel Constanţa, şi Iulia Cezara Suciu, judecător al Tribunalului Constanţa, vor redeschide azi două dintre dosarele lui Nicuşor Constantinescu, şi anume: cel al Centrului Militar Zonal Constanţa şi cel al fundaţiilor Thalia şi Fantasio.


 
În cauza privind Centrul Militar Zonal, reamintim că Nicuşor Constantinescu a fost condamnat, în primă instanţă, la 3,6 ani de închisoare cu executare, de Iulia Cezara Suciu.  Apoi, în dosarul privind fundaţiile Thalia şi Fantasio, Nicuşor Daniel Constantinescu a fost deferit Justiţiei alături de Cristian Bogdan Zgabercea, fost consilier al şefului CJC şi actual producător general al TVR, de Carmen Florentina Oproiu, director al Direcţiei Coordonare Instituţii Subordonate din cadrul CJC, Marcel Brâncoveanu Părău, reprezentant al Fundaţiei Culturale Thalia, şi fundaţiile Thalia şi Fantasio.

UPDATE 7, ora 11.44

Constantinescu este transportat, în aceste momente, la Spitalul Judeţean Constanţa.

UPDATE 6, ora 11.31

Medicul care l-a asistat în sala de judecată a propus magistraţilor să îl ducă pe fostul şef CJC la Spitalul Judeţean Constanţa pentru a-l stabiliza din punct de vedere medical. Procurorul DNA, Andrei Bodean, a spus că nu se poate opune propunerilor medicilor şi a solicitat ca dezbaterile să fie continuate fără Constantinescu. În final, magistraţii Curţii de Apel Constanţa au suspendat şedinţa de judecată pentru că fostul şef CJC să se deplaseze la Spitalul Judeţean Constanţa. Dacă este posibilă stabiizarea din punct de vedere medical, vor continua dezbaterile, însă dacă nu, vor hotărî apoi ce se va întâmpla mai departe.

UPDATE 5, ora 11.29

Potrivit informaţiilor noastre, şedinţa urmează să fie suspendată, din cauza tensiunii prea mari a lui Constantinescu.  

UPDATE 4, ora 11.04
 
Nicuşor Constantinescu are tensiunea de 25 cu 14. Şedinţa a fost suspendată, pentru administrarea tratamentului. 

UPDATE 3, ora 10.40
 

Constantinescu a angajat un avocat, Mihalica, care a declarat în faţa judecătorilor că a fost angajat în această dimineaţă şi că nu cunoaşte nimic din acest dosar. Prin urmaree, a solicitat un termen pentru a se pregăti, precizând că este vorba de „un termen de bun-simţ”. Solicitarea însă i-a fost respinsă.
 
„Am reziliat conntractul cu avocatul Marius Mocanu pentru că i s-au respins toate cererile. Am angajat acum cinci minute un avocat. Este absurd să vorbiţi despre o dezbatere finală”, a spus Constatinescu.
 
Pronunţarea a fost stabilită pentru data de 22 iunie, pentru a se avea în vedere excepţia invocată la CCR. Avocatul ales are timp până atunci să depună concluziile scrise.
 
Constantinescu a solicitat să dea declaraţie. I s-a admis cererea, iar în acest moment expune faptele din punctul lui de vedere.

UPDATE 2, ora 9.51

În aceste momente, Nicuşor Constantinescu intră în sală, iar procesul va începe în scurt timp. 

UPDATE 1, ora 9.37

A fost chemată salvarea. Potrivit informaţiilor noastre, i se va pune o perfuzie.




Sursa foto: ZIUA de Constanţa
 











Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii