Ziua Dobrogei, 139 ani
14 noiembrie 1878 - 14 noiembrie 2017
02:24 22 10 2017 Citeste un ziar liber! Unde ne gasiti?

Unul dintre atacatorii sinucigași din Paris este migrant sosit de curând în Grecia

ro

14 Nov, 2015 20:17 598 Marime text
 
Asupra cadavrului unuia dintre atacatorii sinucigași care au comis atacurile de seara trecută din Paris, a fost descoperit un pașaport sirian ce aparține unui migrant care se înregistrase în Grecia, a transmis astăzi France Presse.
 
Pașaportul acestuia a fost înregistrat în ziua de 10 octombrie în insula grecească Leros, potrivit unui comunicat de presă dat publicității de ministrul elen pentru protecția cetățeanului, Nikos Toskas, informează Agerpres. Ministrul a subliniat că nu există totuși certitudinea că pașaportul aparținea persoanei asupra căreia a fost găsit și nici nu se știe dacă persoana decedată este un terorist sau o victimă.
 
„Deținătorul pașaportului a trecut prin insula Leros la 3 octombrie 2015, unde a fost identificat în conformitate cu regulile Uniunii Europene”, a transmis Nikos Toskas, citat de Reuters.
 
De asemenea, o sursă din poliția elenă a declarat că autoritățile franceze au cerut altor țări din Europa, inclusiv Greciei, să verifice pașaportul.Sursa foto: romaniatv.net

Ti-a placut articolul?

Comentarii