Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:11 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un poliţist din coloana preşedintelui Obama a fost accidentat mortal (video)

ro

27 Oct, 2015 00:07 2234 Marime text
Un caz similiar cu cel de la noi, unde un poliţist din coloana ministrului de Interne, Gabriel Oprea, a murit în urma unui accident cu motocicleta, s-a întâmplat şi în SUA.
Ofiţerul Bruce St. Laurent, care făcea parte din coloana oficială a preşedintelui american Barack Obama, mergea pe motocicletă când, în urma unui accident rutier şi-a pierdut viaţa.
Polițistul mergea pe autostrada Interstate 95 în West Palm Beach, Florida, când u autocamion Ford l-a lovit în plin. Polițistul se îndrepta spre unul dintre drumurile de acces spre autostradă când a fost lovit.
Investigația a fost efectuată de Departamentul de Poliție Palm Beach cu sprijinul brigăzii rutiere pentru autostrăzi din Florida. Președintele Obama s-a aflat în West Palm Beach pentru a participa un miting al suporterilor săi, parte dintr-un turneu în Florida. Purtătorul de cuvânt al Casei Albe a declarat că preșdintele Obama nu a văzut accidentul, dar a fost informat despre moartea ofițerului. El spune că președintele se roagă pentru familia ofițerului. Nu este clar dacă șoferul camionului va fi pus sub acuzare.
Bruce St. Laurent a fost premiat ca ofițerul anului și a lăsat în urmă o soție și patru copii. 

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii