Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:52 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE - Un mort și nouă răniți, dintre care unul în stare foarte gravă Oficial despre tragicul accident petrecut în localitatea Ovidiu

ro

26 Jul, 2014 10:37 2648 Marime text
Oamenii legii transmit că ieri, în jurul orelor 22.00, C.C. (  bărbat, 29 ani )  a condus un autoturism, pe DN 2 A, dinspre Lumina către Ovidiu şi ajungând la km 196 + 400 m, din cauza neatenţiei în conducere a pătruns pe sensul opus de mers unde a intrat în coliziune frontală cu microbuz de transport persoane, cursă regulată, condus de N. M. ( bărbat, 36 ani ) pe banda 2, dinspre Ovidiu către Lumina.

În urma impactului autoturismul condus de C.C. a luat foc şi a fost proiectat în autocarul de transport persoane, cursă specială, care a fost avariat uşor în partea din faţă.

Autoturimsul transporta turişti din Republica Moldova, dinspre Bulgaria către Republica Moldova și era condus de A.O. ( bărbat, cetăţean Bulgar), pe banda 1, dinspre Ovidiu către Lumina.

În urma accidentului a rezultat decesul la faţa locului a lui N. G. ( un bărbat 28 ani ), carbonizat în interiorul autoturismului condus de C.C., ocupant al locului dreapta faţă,  vătămarea corporală gravă a lui C. C.  şi vătămarea corporală uşoară a 8 pasageri din microbuzul de transport persoane.

UPDATE:

Polițiștii rutieri au deschis o anchetă penală. La această oră la sediul Poliției Rutiere din Constanța au loc audieri în privința stabilirii cu exactitate a faptelor petrecute. Șoferul care a intrat pe contrasens se află în continuare în spital, în stare gravă.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii