Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:59 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un fost ministru și un președinte de partid, în vizorul DNA

ro

24 Jun, 2014 23:15 2378 Marime text
Premierul Victor Ponta l-ar fi convins pe Dan Șova să își dea de urgență demisia din funcția de ministru al Transporturilor, scrie enational.ro.
Potrivit aceleiași surse, ancheta declanșată de procurorii anticorupție, care vizează corespondența prin care ministrul Transporturilor făcea presiuni pentru plata a 10 milioane de euro către Gruia Stoica, avansează rapid. Potrivit unor surse invocate de enational.ro, în acest context, reținerea lui Șova este de așteptat.

De asemenea, stareanatiunii.com notează că vizat de DNA este și Vasile Blaga, care nu fost reţinut anul trecut în decembrie din motive rămase neelucidate. Stareanatiunii.ro scrie că marile afaceri derulate de firma ginerelui său, pe vremea când Blaga conducea Ministerul Dezvoltării, când toate firmele implicate în anveloparea blocurilor, peste 1500 în toată ţara, au fost obligate, prin intermediul primarilor, să achiziţioneze materialele necesare exclusiv de la ginerică, vor pune capac activităţii politice pentru unul dintre cei mai bogaţi lideri politici din România.


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii