Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:00 11 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un cititor ne-a semnalat Măgăruş bătut pe străzile din Constanţa

ro

16 May, 2014 10:35 2150 Marime text
Un cititor al cotidianului ZIUA de Constanţa ne-a adus în atenţie cazul unui act de violenţă asupra unui animal. Acesta povesteşte cum, marţi a observat doi tineri care loveau un măgăruş cu coada unui topor. De asemenea, cititorul ne spune cum, dorind să salveze animalul în cauză de sub lovituri, cei doi au fugit şi, în urmărire, l-au ameninţat şi pe acesta cu toporişca.

„Ieri, întorcându-mă acasă din centrul oraşului cu bicicleta, observ doi minori cu un atelaj improvizat şi un măgăruş pe strada Baba Novac, aproape de intersecţia cu strada Soveja. Am fost şocat să văd cum unul dintre copii bătea cu sălbăticie măgăruşul cu dosul unei toporişti“, ne povestestşte cititorul. De asemenea, acesta mai spune că a anunţat organele de poliţie. Autorităţile au delcarat că nu au fost sesizate. Totodată, reprezentanţii organizaţiei de protecţie a animalelor declară că nu au fost sesizaţi despre existenţa unui astfel de caz.

„Mi se pare deosebit de grav că pericole iminente există în mijlocul unuia dintre cele mai mari oraşe ale ţării, îmi închipui ce pericole pot fi la margine sau alte localităţi mai slab dezvoltate“, spune cititorul spre finalul mesajului transmis către redacţia cotidianului ZIUA de Constanţa.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • chivu andrei 23 Mar, 2016 08:55 se intampla acum doi ani si eu am fost victima de asemenea fiind amenintat cu toporisca pentru ca vroiam sa salvez magarusul de la bataie- politistii au venit cu mare intarziere la fata locului si deranjati de apostrofarile mele pentru lipsa de reactia mi-au spus: ,,ce vrei andrei, sunt crima in fiecare zi?" - am trimis petitie la presedentie, de acolo la guvern si la prefectura si nu s-a facut nimic - nu am acuzat dor modul jalnic de reactie al politistilor, cat mai ales lipsa programelor de educare a celora care traiesc la un nivel f scazut de civilizatie - am dat de asemenea declaratii in scris la sediul IPJ in prezenta dlui Lazaroaie