Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:41 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un bărbat de 44 de ani, din Constanţa, cultiva şi deţinea droguri de risc

ro

25 Feb, 2016 11:30 1277 Marime text
 
Poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate şi procurorii DIICOT din Tulcea au finalizat cercetările cu privire la un bărbat bănuit de comiterea infracţiunii de cultivare şi deţinere de droguri de risc.
 
La data de 20 februarie, poliţiştii antidrog de la Serviciul de Combatere a Criminalităţii Organizate Tulcea şi procurorul de caz din cadrul DIICOT – Biroul Teritorial Tulcea au finalizat cercetările şi au dispus sesizarea instanţei de judecată cu privire la săvârşirea  infracţiunilor de cultivare şi deţinere de droguri de risc, fără drept şi cultivare şi deţinere de droguri de risc, fără drept, în vederea consumului propriu, de către un bărbat de 44 de ani din municipiul Constanța.
 
În fapt, poliţiştii antidrog au efectuat o percheziție la domiciliul persoanei în cauză, unde au identificat o cultură in-door de cannabis, fiind ridicată cantitatea de 4.826,8 gr. cannabis vegetal, instalaţii şi instrumentar pentru cultivarea plantelor de cannabis, precum şi suma de 2.700 de lei, suspectă a proveni din traficul de droguri.
 
În timpul cercetărilor persoana în cauză s-a aflat în stare de arest preventiv.
 
Cauza a fost disjunsă, fiind efectuate în continuare cercetări în vederea administrării probatoriului cu privire la faptele penale comise de întreaga reţea de traficanţi constituită în judeţele Tulcea şi Constanţa, care avea ca sursă de aprovizionare culturile de cannabis iniţiate şi valorificate de către persoana în cauză.
 
Procurorul a încheiat acorduri de recunoaştere a vinovăţiei cu patru persoane cu vârste cuprinse între 24 și 26 de ani, din municipiile Tulcea și Constanța, prin care au fost condamnate la pedepse cu închisoarea între 2 ani și 4 luni și trei ani, cu suspendarea condiţionată a executării pedepsei și pedepse constând în zile amendă, pentru săvârşirea în formă continuată, a infracţiunilor de trafic de droguri de risc și de deţinere, fără drept, de droguri de risc, în vederea consumului propriu.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii