Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:47 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un băiat de 6 ani, împușcat mortal de fratele său de 3 ani, în timp ce se jucau

ro

19 Oct, 2015 18:36 1292 Marime text
Un băiat de 6 ani din orașul american Chicago, statul Illinois, a fost împușcat mortal de fratele lui în vârstă de doar 3 ani, în timp ce se jucau, a anunțat poliția locală. Potrivit AFP, tatăl copiilor a fost arestat și inculpat pentru neglijență cauzatoare de moarte. Poliţiştii spun că bărbatul ținea arma încărcată pe frigiderul din bucătărie, astfel încât copiii puteau avea acces la ea.
„În SUA au loc zilnic accidente cu arme de foc în care sunt implicați copii. O treime dintre copiii americani trăiesc într-o locuință unde există cel puțin o armă, iar două milioane dintre ei chiar în apropierea unei arme nesecurizate”, afirmă organizația Everytown for Gun Safety, care încearcă să tragă astfel un semnal de alarmă.
În urmă cu o săptămână, în statul Carolina de Sud o fetiță de doi ani s-a rănit după ce a tras accidental cu un pistol, în timp ce se afla în automobilul condus de bunica sa. Copilul, care era așezat pe bancheta din spate, găsise pistolul în buzunarul din spatele scaunului șoferului. O tragedie s-a petrecut la începutul lunii octombrie și în Tennessee, unde o fetiță de 8 ani a fost împușcată mortal de vecinul său în vârstă de 11 ani, după o ceartă între copii.



sursa foto: ziuanews.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii