Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:36 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un an de la tragedia din localul Beirut din Constanţa Cine este vinovat pentru moartea celor trei fete care au ars de vii

ro

04 Apr, 2015 18:28 1574 Marime text
 
Mâine se împlinește un an de la incendiul produs în restaurantul Beirut din municipiul Constanţa, soldat cu decesul Ioanei Nicoleta Cengher, al Mihaelei Tucă şi al Nicoletei Vasiliţeanu.

Conform anchetatorilor, în seara zilei de 5 aprilie 2014, în jurul orei 22.30, s-a produs un incendiu la restaurantul Beirut, situat în municipiul Constanţa, pe bulevardul Tomis.

Urmarea incendiului a fost decesul celor trei tinere. De asemenea, a mai rezultat şi vătămarea corporală a Nicoletei Buirencu şi a lui Robert Rancu şi degradarea, respectiv aducerea în stare de neîntrebuinţare a imobilului menţionat mai sus.

Prin ordonanţa din data de 6 aprilie, s-a dispus începerea urmăririi penale cu privire la săvârşirea infracţiunilor de distrugere şi ucidere din culpă. La data de 8 aprilie, a fost decisă preluarea de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa a cauzei la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Decizia are la bază caracterul complex al cauzei, determinat de împrejurările în care s-a produs incendiul şi de urmările grave ale acestuia.

La un an de la tragedia care a şocat o ţară întreagă, judecătorii au găsit vinovaţii, potrivit România TV. Mama Nicoletei Cengher a intrat în posesia rechizitoriului, iar veştile au fost halucinante. 

„Ieri am fost chemată să citesc rechizitoriul în care vinovaţi de moartea fiicei mele şi a celorlalte două tinere sunt DESTINUL, coşul de fum, vântul şi clădirea. Voi lupta să demonstrez că nu este aşa. Cu toţii ştim asta. Am încredere încă în justiţie. Trebuie să se facă dreptate. Vreau ca fata mea şi celălalte două tinere să fie răzbunate. Erau trei tinere nevinovate!", a mărturisit mama Nicoletei Cengher, Mariana Sarkany, scrie spynews.ro, citat de România TV.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii