Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:02 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Transport ilegal de țigari și alcool, depisat de polițiști!

ro

05 Dec, 2016 17:37 1737 Marime text

Polițiștii din Arad au descoperit recent un transport ilegal de țigarete și alcool. Aproape 20.000 de țigări și peste 100 litri de alcool, precum și autoutilitara cu care erau transportate au fost indisponibilizate, iar șoferul a fost reținut.
 
La data de 4 decembrie, polițiștii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad au depistat în trafic, pe raza localității Bocsig, județul Arad, o autoutilitară cu care se transportau ilegal țigarete și alcool, au anunțat reprezentanții Poliției Române într-un comunicat.
 
În urma verificărilor, în vehicul au fost descoperite 20.000 de țigarete timbrate necorespunzător și aproximativ 120 de litri de lichid, având caracteristicile specifice alcoolului etilic.
 
Conducătorul auto, un bărbat de 38 de ani, nu a putut să prezinte, în momentul controlului, documente justificative pentru marfa transportată.
 
Produsele accizabile și autoturismul utilizat pentru transportul acestora au fost indisponibilizate în vederea continuării cercetărilor.
 
Față de conducătorul auto s-a dispus măsura reținerii, pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat magistraților Judecătoriei Arad, cu propunere de arestare preventivă.
 
Cercetările sunt continuate în cauză, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă.


Sursa foto: Poliția Română
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii