Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:48 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Sute de constănţeni au rămas fără apă. Avarie Enel

ro

27 May, 2014 20:03 1907 Marime text
La ora 19.24, în urma unei avarii Enel, stația de pompare Cișmea, de la ieșirea din municipiul Constanța înspre Ovidiu, ce asigură pomparea apei din sursele Cișmea A, Cișmea B și Cișmea 2,  a rămas fără energie, motiv pentru care stația nu mai poate funcționa.

În aceste condiții, abonații din perimetrul delimitat de străzile Tomis - Lăpușneanu - Portiței - Partizanilor - Barbu St. Delavrancea - Soveja - Tomis, precum și cei alimentați prin punctele termice din zona afectată au ramas fără apă potabilă.

Imediat au fost anuntați cei de la Enel, care au dat asigurări că vor interveni în scurt timp.

„Asigurăm toti abonații afectați de lipsa apei din cauza disfuncționalităților de la nivelul sistemelor de alimentare cu energie, că lucrătorii RAJA vor relua imediat alimentarea cu apă la parametrii normali, după ce echipele Enel vor remedia aceste avarii”, se arată într-un comunicat de presă.

UPDATE

O nouă avarie Enel

În jurul orei 21.00 a revenit tensiunea la stația de pompare de la sursele Cișmele și imediat s-a pornit stația și s-a reluat alimentarea cu apă, anunța RAJA.

Însă, în urmă cu puțin timp, s-a înregistrat o altă avarie la sistemul de alimentare cu energie și s-a sistat din nou furnizarea apei potabile către abonații din zona Tomis Nord, din perimetrul delimitat de străzile Tomis - Lăpușneanu - Portiței - Partizanilor - Barbu St. Delavrancea - Soveja - Tomis, precum și către cei alimentați prin punctele termice.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii