Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:15 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Statul cumpără echipamente sanitare şi termice Licitaţie pentru confortul oaspeţilor din vilele de protocol de la Neptun (document)

ro

28 Jul, 2014 21:43 2369 Marime text
Regia Autonomă Administraţia Patrimoniului Protocolului de Stat (RAAPPS) Bucureşti anunţă încheierea unui acord cadru, cu un singur agent economic, prin licitaţie deschisă. Contractul va fi denumit "Furnizare sanitare şi termice" şi se referă, mai exact, la faptul că sucursala pentru Reprezentare şi Protocol Neptun a RAAPPS, care administrează vilele de protocol ale Guvernului de la Neptun doreşte să achiziţioneze articole sanitare şi termice necesare derulării activităţilor curente.
 
Durata contractului este de 12 luni, începând de la data atribuirii contractului, iar valoarea estimată a acestuia, fără TVA se ridică la 78.440 de lei.
 
Autoritatea contractantă specifică faptul că solicită o declaraţie pe proprie răspundere a ofertantului că nu are membrii în cadrul "consiliului de administraţie/organului de conducere şi/sau asociaţi ori acţionari persoane care sunt soţie/soţ/ rudă sau afin până la gradul al patrulea inclusiv sau în relaţii comerciale cu persoane ce deţin funcţii de decizie în cadrul autorităţii contractante". Aceştia sunt: Mitică Popescu - director, Fotu Elena - director economic, Ivănescu Florin – inginer şef, Guran Gabriel - avocat Avizare Legislaţie, Capbun Constanţa - responsabil atribuire contracte achiziţii.
 
Termenul limită pentru depunerea cererilor de documente sau pentru acces la documente a fost fixat pentru data de 29 august 2014, ora 13:00, în timp ce termen limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este data de 3 septembrie 2014, ora 11:00. Ofertele vor fi deschise la aceeaşi dată, o oră mai târziu, la sediul RAAPPS - Sucursala pentru Reprezentare şi Protocol Neptun, situat la adresa strada Trandafirilor nr. 20, staţiunea Neptun, municipiul Mangalia, cod poştal 905550.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii