Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:19 17 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Coloana oficială a lui Iohannis Şoferii traşi pe dreapta din cauza preşedintelui

ro

30 Aug, 2015 21:00 2195 Marime text
 
Preşedinte Klaus Iohannis revine în public după 50 de zile de vacanţă. Coloana oficială a fost filmată astăzi după-amiază pe Valea Oltului. Neplăcut este faptul ca ceilalti soferi au fost trasi pe dreapta, după ce circulatia fusese blocata aproape o ora din cauza unui accident, scrie România TV.

Şoferii care circulau astăzi pe Valea Oltului au fost traşi pe dreapta când coloana oficială a preşedintelui a trecut în viteză pentru ca preşedintele să nu întârzie la deschiderea Festivalului George Enescu. Potrivit România TV, coloana de maşini oprite s-a întins pe câţiva kilometri.

„Am avut ghinionul de a mă deplasa spre Bucureşti odată cu preşedintele Klaus Iohannis. Eu am prins un accident şi am stat blocaţi în trafic o oră şi jumătate. Erau maşini pe 5 kilometri şi de-odată s-au auzit sirenele foarte puternice. Am crezut că este ambulanţa care transportă vreo victimă, dar de fapt era coloana oficială. Un echipaj de poliţie isteric ne făcea semne disperate să tragem pe dreapta. Coloana impresionantă cu 10 maşini a trecut pe lângă noi şi abia am reuşit să o zărim. Domnul Iohannis nu a comis nimic ilegal, fac precizarea asta pentru toată lumea. Are dreptul la coloană oficială, la girofar, însă mă gândeam că mai puţină aroganţă şi mai puţină agresivitate s-ar fi impus pentru că în mod cert se ştia că pe Valea Oltului fusese un accident, oamenii stătuseră în căldură foarte mare pentru ca apoi să apară această coloană şi să întrerupă din nou traficul. Era foarte multă nemulţumită. Nu am înţeles de ce a trebuit să tragem pe dreapta, să oprim", a spus Lili Ruse la România TV.



Sursa text + foto: România TV

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii