Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:21 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Simona Halep a aflat pe cine va întâlni în primul tur de la Roland Garros. Află ce susține sportiva din Constanța

ro

23 May, 2014 18:18 1630 Marime text
Astăzi a avut loc tragerea la sorţi a meciurilor de la Roland Garros, al doilea turneu de Grand Slam al anului.

Turneul începe duminică la Paris. Cap de serie numărul 4 în premieră la un turneu de Slam, Simona Halep a nimerit în primul tur cu rusoaica Alisa Kleybanova. În turul doi, pe Simona o așteaptă învingătoarea dintre Barbara Zahlavova Strycova și o jucătoare venită din calificări. Potențiala adversară din turul 3 se va alege dintre U.Radwanska, K.Koukalova, M. Torro-Flor și M. Rybarikova, scrie treizecizero.ro.

Petra Kvitova este pe sfertul Simonei, iar Na Li este jucătoarea mai bine clasată din această jumătate de tablou. Maria Sharapova este în cealaltă jumătate, una de foc, cu Serena Williams și Agnieszka Radwanska.

Declarație înainte de turneu 

„Serena este o jucătoare foarte bună, o adevărată campioană, care are în spate foarte multe meciuri şi turnee cîştigate. Sinceră să fiu, eu nu am ca obiectiv ca la un moment dat să cîştig în faţa ei, pentru că ştiu că acest lucru este foarte greu. Chiar nu mă gîndesc cum să o înving într-un meci, trebuie să îmi văd de treabă. Nu cred că voi câştiga vreodată în faţa Serenei! Oricum, pot spune că voi da totul să obţin o victorie, deşi ştiu că este foarte greu", a declarat Simona Halep, pentru Gazeta Sporturilor.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii