Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:18 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Şi-ar fi ascuns maşina în garaj Depistat de poliţiştii din Constanţa după ce ar fi provocat un accident

ro

24 Oct, 2016 12:05 1624 Marime text
Poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier şi cei ai Secţiei 2 l-au depistat, vineri, ora 16.50, pe Constatin Romeo D., în vârstă de 24 de ani, din Constanţa, care a condus un autoturism, pe strada Dumbrăveni din cartierul Palazu Mare, unde ar fi produs un accident rutier, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice - 0.44 mg alcoolemie în aerul expirat - şi fără a deţine permis de conducere.
 
Astfel, bărbatul în cauză a condus un autoturism marca Peugeot, înmatriculat în Bulgaria, pe care l-ar fi luat fără încuviinţarea proprietarului, alegând un traseu prin cartierul Palazu Mare şi ulterior pe DN 2A, în zona complexului comercial de la intrarea în localitatea Ovidiu.
 
La revenirea în cartierul Palazu Mare a intrat cu viteza mare într-un sens giratoriu, unde a colizionat cu un alt autoturism marca Audi model A4, în care se aflau trei persoane, printre care şi o fetiţă în vârstă de 9 ani.
 
După producerea accidentului a plecat spre domiciliul său, unde a încercat să ascundă autoturismul în garaj, însă a fost depistat de poliţiştii constănţeni care l-au reţinut pentru 24 de ore.
 
Ulterior a fost prezentat la Judecătoria Constanţa cu propunere de arestare preventiva pentru 30 de zile, fiind încarcerat la CRAP Constanţa.
 
Bărbatul în cauză este recidivist, fiind condamnat pentru comiterea infracţiunilor de tâlhărie şi furt, executând trei ani de închisoare.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii