Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:39 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Secții de votare mai puțin obișnuite Constănțenii, chemați la vot în hoteluri, spitale și chiar la un centru pentru persoane abuzate

ro

23 May, 2014 17:08 1493 Marime text
Peste 18.500 de secţii de votare vor fi deschise în toată țara pentru alegerile din 25 mai, majoritatea în şcoli. Și de această dată autoritățile au apelat la sedii mai puţin obişnuite, scrie Mediafax.

Pentru alegătorii din Constanţa, primarii au decis organizarea de secţii de votare la Teatrul Fantasio şi la Agenţia Fiscală din municipiul reşedinţă.

În județ întâlnim secții de vot în hoteluri sau în sediul poliției locale. Astfel, în Mangalia au fost amenajate secții de votare și la SC Eco GOLD SA, la Hotel Mangalia şi la clubul spitalului din localitate.

De asemenea, regăsim secţii de vot la Hotelul Stadion şi la PF Agiomer Muzechir (în Medgidia), la sediul Poliţiei Locale şi la Hotel Traian (Eforie Nord), la Centrul permanent pentru persoane abuzate (Hârşova), la „Coloana auto – Ecoterm” (Năvodari), la Grupa Fluturaşilor şi la Grupa Răţuştelor de la Grădiniţa din Agigea, precum şi la Spitalul de Ftiziologie din aceeaşi localitate.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii