Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:31 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Şantierul Naval Constanţa are doi directori noi

ro

25 Oct, 2015 14:48 5786 Marime text
Consiliul de Administraţie al Şantierului Naval Constanţa SA, cu unanimitate de voturi, a hotărât o serie de schimbări în cadrul firmei,  potrivit Monitorului Oficial cu numărul 5905.
 
În temeiul prevederilor Legii nr. 31/1990, Consiliul de Administraţie deleagă conducerea executivă a societăţii unui număr de şase directori, persoane fizice, prin completarea cu două persoane, începând cu data de 1 octombrie 2015. Prin urmare, Magdalena-Violeta Putinei, domiciliată în Constanţa, va avea funcţia de Director Resurse Umane şi Cristel Popescu, de asemenea din Constanţa, va deţine funcţia de Director HSEQ.
 
Având în vedere că mandatele persoanelor Radu-Cătălin Rusen, Victor Teodosescu, Modin Asan şi Elena Socianu expiră la data de 30 septembrie 2016, în conformitate cu prevederile statutului societăţii şi a Legii nr. 31/1990, durata mandatelor de director al Violetei-Magdalena Putinei şi al lui Cristel Popescu vor fi egale cu perioada care a rămas până la expirarea mandatului celorlalţi directori, respectiv până la data de 30 septembrie 2016.
 
Potrivit surse citate, Minodora Preda, consilier juridic, a primit sarcina de a înregistra la Oficiul Registrului Comerţului de pe lângă Tribunalul Constanţa contractele de mandat ale persoanelor menţionate. De asemenea, reprezintă societatea şi efectuează formalităţile pentru executarea deciziilor luate.
 
Sursa foto: Facebook
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii