Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:44 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce nu poate să facă iphone 6 Samsung face mișto de Apple în ultimele reclame la Galaxy S6 edge! (video)

ro

06 Jun, 2015 23:32 3115 Marime text
 
Nu este prima data când Samsung pune țintă pe Apple - chiar la lansarea celor două flagshipuri, Galaxy S6 și S6 edge, cei de la Samsung au anunțat că acestea „nu se vor îndoi", făcând referire la #bendgate, problema întâmpinată de mai mulți utilizatori de iphone 6 și iphone 6 Plus cărora li s-au îndoit telefoanele, scrie yoda.ro.
 
De asemenea, cei de la Samsung au mai făcut reclame anti-Apple în 2010. Acum, cei de la Samsung vor să evidențieze în cele două clipuri atât display-ul OLED ce se prelungește pe laterale și care se luminează atunci când există notificări.
 
De asemenea, cei de la Samsung vor să arate și diferență între camerele frontale ale celor două telefoane, Galaxy S6 având unghi larg. De asemenea, cei de la Samsung pun accentul și pe abilitatea lui Galaxy S6 edge de a se încărca prin wireless, spre deosebire de iphone 6, relatează yoda.ro.
 
În ceea ce privește vânzările de Galaxy S6 și S6 edge, veștile din ultimele zile sunt contradictorii. Pe de-o parte, cifrele par a fi momentan sub precedentele flashipuri Samsung, Galaxy S4 și Galaxy S5, însă analiștii de la Counterpoint Research spun că S6 va bate recordul Samsung de 50 de milioane de unități până la sfârșitul anului.
 
Cei de la GSM Arena spun că S6 și S6 edge sunt în acest moment depășite doar de iphone 6 și iphone 6 Plus în materie de unități vândute, fiind posibil să le depășească până la sfârșitul lui 2015.







Sursa: yoda.ro
Sursa video: Youtube
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii