Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:03 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

S-au născut primele semne de întrebare privind intervenţia menită să-l salveze pe Ekeng

ro

07 May, 2016 01:13 1284 Marime text
În această seară, la meciul Dinamo-FC Viitorul Constanța s-a produs o tragedie. Mijlocașul camerunez Patrick Ekeng a murit! Toată lumea este șocată. Asociația fotbaliștilor consideră că ar trebui deschise dosare penale, după moartea lui Patrick Ekeng.
 
Toată lumea spune că ambulanțele care erau pe stadion la meciul în care a jucat Ekeng ar fi fost strict pentru transport, iar defibrilatorul atât de necesar în cazuri de urgență nu pare să fi fost în dotarea maşinilor. Conform imaginilor surprinse în direct de Digi sport 1 în timpul partidei, medicii nu l-au intubat pe jucător, lucru esenţial în asemenea situaţii.
 

"A fost adus la noi cu o ambulanță fără manevre de resuscitare, din ce știm noi. A suferit un stop cardio-respirator la camera de gardă. Nu pot să fac speculații, să spun dacă a fost supus sau nu manevrelor de resuscitare, până să ajungă la noi, dar ăsta a fost finalul", a comentat un medic de la Spitalul Floreasca, întărind ipoteza că intervenţia nu s-a produs aşa cum trebuia.

 
Potrivit specialiştiilor, dacă şocul cardiogen este tratat imediat, aproximativ jumătate dintre pacienți supraviețuiesc.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii