Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:09 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

S-a format un nou trust media. Vezi cum va funcționa noua structură

ro

21 Jun, 2014 17:47 2027 Marime text
Grupul Realitatea Media și grupul Adevărul Holding vor funcționa ca un grup de presă unitar, scrie știripesurse.ro. Negocierile în acest sens purtate între Cozmin Gușă și Cristian Burci, acționarii majoritari ai celor două companii au început cu mai multe luni în urmă și s-au finalizat recent.

„Este un prim pas, punem tot ce avem împreună pentru a exploata conținutul ambelor părți. Ulterior, se va putea discuta și despre achiziții”, a spus Rareș Bogdan, director editorial al Realitatea Tv.

„Avem, împreună, o televiziune de știri, una generalistă, una de business, un ziar quality, un tabloid care vinde foarte bine (este nr. 1 la vânzări) și câteva reviste. Avem două site-uri puternice, realitatea.net și adevarul.ro. Vom crea conținut unul pentru celălalt, vom folosi conținutul comun pe mai multe canale, ne vom coordona”, a adăugat Rareș Bogdan.

De asemenea, emisiunile Adevărul TV, care acum sunt transmise online, vor fi preluate și difuzate și de Realitatea TV.

Noua construcție va avea un Consiliu Managerial, pe de o parte, și un Consiliu Editorial, de cealaltă, care vor coordona activitățile specifice ale celor două grupuri care vor funcționa ca unul singur. În ambele consilii vor intra oameni și de o parte, și de cealaltă.

În cursul săptămânii viitoare, Realitatea Media și Adevărul Holding vor oferi mai multe detalii, notează știripesurse.ro.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii