Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:08 11 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Rusia a retinut un diplomat roman care ar fi incercat sa obtina informatii militare

ro

16 Aug, 2010 22:18 2545 Marime text

catuse_36357800.jpgRusia a reţinut un diplomat român de rang înalt, care ar fi fost prins în timp ce încerca să obţină informaţii militare, a informat luni serviciul rus de securitate, relatează RIA Novosti.

Potrivit RIA Novosti, diplomatul român a fost prins de agenţii Serviciului Federal de Securitate (FSB) în flagrant, în timp ce încerca să obţină informaţii cu caracter militar.

Este vorba despre Gabriel Grecu, "care lucrează sub acoperirea de secretar I al Departamentului Politic", informează RIA Novosti. Gabriel Grecu este, potrivit site-ului MAE, secretar I al Ambasadei României la Moscova.

Sursa: Realitatea.net

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • SURMELIS ARGENTINA PUSA 17 Aug, 2010 09:56 Diplomatul roman o fi vrut sa caute DOVEZI chiar de la SURSA ,in privinta zvonurilor ca FSB RUSESC , ar avea SPIONI RUSI sub acoperirea MAFIEI RUSESTI din Romania , a OAMENILOR DE LEGATURA romani din sfera POLITICIENILOR si a AFACERISTILOR ,dar mai ales cate ARME CU MICROUNDE SI PSIHOTRONICE au fost VANDUTE acestora, nu-i asa ??? Zvonurile mai sus mentionate sunt motivate si de PLOAIA de proiecte generatoare de ENERGIE ELECTRICA din Dobrogea, care se stie ca este singura SURSA pentru punerea in functiune a acestor ARME NON CONVENTIONALE rusesti . Folosirea unui numar mare de astfel de ARME cu MICROUNDE ar BLOCA Sistemul National de ENERGIE ELECTRICA.MASONERIA BRITANICA si nu numai au sprijinit PLANURILE SECRETE rusesti prin facilitarea proiectelor cu EOLIENE si a CENTRALELOR ELECTRICE de biogaz...