Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:51 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Românii din Spania sărbătoresc Ziua Copilului

ro

27 May, 2014 19:44 1811 Marime text
Corurile românești de copii Arcoiris, Nissi, Alas de Angeles, Mesajerii Junior si Campanillas vor prezenta, sâmbătă, 31 mai, de la ora 20.00, în parcul „La Rambla” din orașul Coslada, Regiunea Madrid, concertul extraordinar CALESI.

Organizat de FADERE (Federația asociațiilor de români din Europa) în colaborare cu Primăria Municipiului Coslada, concertul deschide evenimentele care se  vor desfășura în acelasi loc timp de două zile, cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului.

Atelierele de duminică, 1 iunie, de la orele 11.00 și 14.00,  vor avea loc în acelasi și vor fi coordonate de profesoarele, Grațiela Gavrilă și Mihaela Ispas de la Institutul Limbii Române din București care predau limba, cultura și civilizație română copiilor români care locuiesc în zona Madrid.

Alături de primarul Cosladei Raul Lopez Vaquero, la acest eveniment participă și Zveltana Preoteasa, directoarea Institutului Eudoxiu Hurmuzachi din București.

„Este o ocazie specială și fără precedent, de aceea invit pe toți românii care vor ca împreună cu copiii lor să sărbătoarească Ziua Internaționala a Copilului.  Pe lângă muzica bună cântată de corurile de copii, se vor împărți cărți de povești românești și evident bomboane”, a declarat Daniel Țecu, președinte FADERE.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii