Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:29 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Record de viteză pe autostradă. Şofer prins conducând cu peste 250 km/h. Ce amendă a primit

ro

27 May, 2017 16:27 5979 Marime text
Polițiștii Brigăzii Autostrăzi și Misiuni Speciale au depistat, astăzi, în jurul orei 13.00, pe autostrada A1 Vâlcea — Deva, un șofer care conducea cu viteză excesivă.
 
Cel în cauză, un bărbat de 37 de ani, din București, a fost depistat la kilometrul 305, sensul dinspre Deva spre Vâlcea, în timp ce conducea cu viteza de 254 km/h.
 
Acesta a fost sancționat cu amendă în valoare de 2.900 de lei, iar ca măsură complementară polițiștii i-au suspendat exercitarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru 90 de zile.
 
Aceasta este cea mai mare viteză cu care a fost înregistrat conducând un șofer, în acest an. Viteza excesivă și cea neadaptată condițiile meteo-rutiere reprezintă unele dintre principalele cauze ale accidentelor rutiere în țara noastră.
 
Distanța, pe autostradă, între Deva și Vâlcea este de aproximativ 220 de kilometri, iar parcurgerea ei cu viteza legală durează circa o oră și 40 de minute. Economia de timp este nesemnificativă raportată la riscul pe care și-l asumă șoferul care circulă cu viteză excesivă și la riscul la care îi expune pe ceilalți participanți la trafic sau pe pasagerii pe care îi transportă.
 
Polițiștii acționează în trafic pentru salvarea de vieți.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii