Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:01 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Proteste în faţa Sanatoriului Techirghiol Oamenii cer demisia directorului Alexandru Georgescu (video)

ro

08 Dec, 2014 11:05 3436 Marime text
Aproximativ 50 de persoane se află în aceste momente în faţa sediului Sanatoriului Balnear şi de Recuperare din Techirghiol. Potrivit unor surse, aceştia sunt nemulţumiţi de activitatea directorului Alexandru Georgescu. Amintim că la începutul lunii septembrie, conducerea sanatorului a fost schimbată, în locul lui Vasilică Rusu fiind numit Alexandru Georgescu, fost director al CEC Constanţa.

„Sunt proteste neanunţate. Un grup de persoane din sectorul administrativ au ieşit în faţa sediului să protesteze. Sunt probabil oameni manipulaţi de fosta conducere a Sanatoriului.

Nu şi-au definit încă problemele, eu sunt dispus să discut cu fiecare în parte, să îmi spună exact ce probleme au şi să vedem cum ajungem la un consens. Am discutat cu o parte din ei“, a declarat directorul instituţiei, Alexandru Georgescu. „Sper ca în câteva ore oamenii să se întoarcă la locurile lor de muncă. Le cer să renunţe la această acţiune şi să se gândească doar că pătează imaginea sanatoriului“, a completat acesta.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Cornel 09 Dec, 2014 11:08 Avocati, zici? Pai acolo decartarea e tot de la intrare, incepand cu d-na Irina cu care trebuie sa fii atent pentru o camera buna ori ca sa fii singur in camera si sa nu platesti inca un loc in plus, continuand cu d-nele doctor,apoi cu asistentele si tot asa ... Noroc ca recuperezi investitia la masa(e bufet suedez).Cred ca de fapt asta-i singurul lor plus, ca in rest au pus extra taxe pe fiecare procedura in plus.Iar barfa si calitatea umana e aceeasi ca la sanatoriul de stat, doar de acolo si-au recrutat personalul(si dintre rude... cunoscatorii stiu despre ce vorbesc).Nu ne mai facem noi bine ...
  • Adrian 08 Dec, 2014 21:27 Se vede cum au o frica de el de vor muri de stres. E usor sa arunci cu vorbe. Tot ce se vede aici sunt niste indivizi manipulati care mai au putin si recurg la violenta, angajati in slujba statului care vor sa mai stea linistiti pe spatele nostru pana la pensie. Nu o sa avem niciodata Romania lucrului bine facut cu asemenea mahalagisme. Eu nu mai calc pe la Techirghiol dupa ce trebuie sa decartez de la intrare pentru la a primi o camera decenta. Ma duc mai bine la avocati langa. Alea da servicii!
  • nae 08 Dec, 2014 20:06 gurile rele spun ca in spatele grevei s-ar afla directorul de ingrijiri medicale si fostul director
  • salariat 08 Dec, 2014 14:02 Oamenii sunt nemultumiti de atitudinea dictatoriala a acestui manager care jigneste pe toata lumea, una doua sanctioneaza, incalca codul munciii si drepturile oamenilor iar liderul de sindicat( care este si asistent sef) pentru ca i s-a promis functia de director de ingrijiri nu ia atitudine fata de abuzurile comise de acest asa zis manager.