Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:00 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Propunerile de numire a noilor miniștri vor fi trimise azi la Cotroceni. Dragnea şi Tăriceanu nu vor participa la ceremonia de investire

ro

16 Oct, 2017 09:18 1735 Marime text
Prim-ministrul Mihai Tudose va trimite în cursul zilei de luni la Palatul Cotroceni propunerile de numire a noilor miniştri votaţi săptămâna trecută de conducerea PSD: Paul Stănescu - ministru al Dezvoltării Regionale, Felix Stroe - ministru al Transporturilor şi Marius Nica - ministru delegat pentru Fondrile Europene. Liviu Dragnea, şeful PSD şi preşedintele Camere Deputaţilor, şi Călin Popescu Tăriceanu, preşedintele ALDE şi preşedinte al Senatului, au anunţat că nu vor participa la ceremonia de depunere a jurământului, relatează România TV.

Paul Stănescu, liderul PSD Olt, este propunerea pentru conducerea Ministerului Dezvoltării şi pentru postul de vicepremier, în locul lui Sevil Shhaideh, Felix Stroe, preşedintele PSD Constanţa, este propus pentru Ministerul Transporturilor, în locul lui Răzvan Cuc, iar Marius Nica este propus să preia conducerea Ministerului Fondurilor Europene în locul Rovanei Plumb, a anunţat liderul PSD, la finalul şedinţei de vineri a Comitetului Executiv al PSD.

Miniştrii Sevil Shhaideh şi Rovana Plumb şi-au anunţat demisiile joi seară, în şedinţa Comitetului Executiv Naţional al PSD, după ce premierul Mihai Tudose anunţase cu câteva zile înainte că membrii Guvernului care au probleme penale vor fi remaniaţi. Totuşi, Viorel Ilie, ministrul pentru Relaţia cu Parlamentului din partea ALDE, a rămas în funcţie, deşi DNA a solicitat începerea urmăririi penale pe numele său.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a anunţat că nu va merge la Palatul Cotroceni pentru a asista la ceremonia de depunere a jurământului de către noii miniştri.De asemenea, Călin Popescu Tăriceanu a luat decizia de a nu mai merge la Cotroceni.








 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii