Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:32 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Procurorii DNA au ridicat documente de la Poliția Locală Ploiești

ro

25 Aug, 2015 19:04 1026 Marime text
Procurorii DNA au ridicat, astăzi, mai multe documente din sediul Poliției Locale Ploiești (PLP) în urma unor percheziții care au legătură cu dosarul în care fostul șef al instituției, Cristinel Toader, a fost arestat pentru șantaj și alte fapte penale, informează Agerpres. Potrivit unor surse, procurorii au percheziționat biroul în care Toader și-a desfășurat, pentru o perioadă, activitatea în cadrul PLP, anchetatorii ridicând mai multe documente.
 
Cristinel Toader a fost reținut în data de 4 august și ulterior arestat preventiv, el fiind acuzat de șantaj (patru fapte), folosirea de informații ce nu sunt destinate publicității în scopul obținerii de bani, bunuri ori alte foloase necuvenite (trei fapte) și efectuarea de operațiuni financiare ca acte de comerț, incompatibile cu funcția deținută, în scopul obținerii pentru sine sau pentru altul de bani, bunuri ori alte foloase necuvenite (12 acte materiale).
 
Din ianuarie 2015, Cristinel Toader a ocupat funcția de director adjunct al Poliției Locale Ploiești până la data de 21 mai, când s-a autosuspendat din funcție pentru o perioadă de un an și jumătate.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii