Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:36 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Concept Samsung Galaxy S7! Primul telefon care va scana ochiul utilizatorului

ro

28 Mar, 2015 15:32 2477 Marime text
Galaxy S6 și S6 Edge, ultimele telefoane lansate de către Samsung, sunt disponibile pentru precomandă, urmând ca abia în luna aprilie să ajungă în mâinile doritorilor. Cu toate astea, un concept pentru Galaxy S7 a apărut deja pe internet, relatează yoda.ro.

Pe lângă imagini sunt trecute și specificațiile pe care utilizatorul care a creat conceptul presupune că le va avea telefonul. Acesta mizează pe un display 4K edge-to-edge, fără ramă laterală.

Când vine vorba despre specificații, acestea par de-a dreptul utopice - mizează pe 6GB de RAM și un procesor octa-core la 3GHz! Șansele ca aceste lucruri să se întample nu sunt foarte mari, scrie yoda.ro.

Adio scanerului de amprentă?

Ce se pare că va avea însă Galaxy S7 este scaner al irisului! Android Authority anunță că Samsung lucrează cu Institutul de Cercetare de la Sanford pentru a încorpora această tehnologie în smartphone-uri. Primul device care va folosi această tehnologie, numită Iris on the Move, va fi Galaxy Tab Pro 8.4 customizată, pe care Samsung o va lansa la ISC West 2015.

Cei de la Institutul de Cercetare Stanford spun că această tabletă specială „va oferi o soluție rapidă, ușor de folosit și exactă pentru identificarea biometrică a utilizatorilor. Va fi de 1.000 de ori mai exactă decât scanerul de amprentă".

Dacă experimentul cu această tabletă va fi un succes, Samsung vrea să implementeze această tehnologie în viitorul Galaxy S7.



Sursa: yoda.ro
Sursa foto: yoda.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii