Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:38 17 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Prefectul judeţului Constanţa a primit vizita comandantului navei USS Taylor

ro

28 Apr, 2014 14:59 2151 Marime text
Instituția Prefectului - Județul Constanța a primit astăzi vizita comandantului navei USS Taylor, comandor Morris Murz. Prefectul judeţului Constanţa, Radu Volcinschi, i-a urat bun venit în Constanţa, afirmând că este o onoare şi o plăcere să îi primească la sediul instituţiei. “ Acesta a menţionat faptul că România, dar mai ales Portul Constanţa, este o poartă de intrare în Europa, iar schimbul de experienţă este un element ce trebuie valorificat. În continuare, şi-a manifestat respectul faţă de misiunea acestora, ştiind din experienţa proprie ce înseamnă sa fii mult timp plecat pe mare şi să pui datoria mai presus de familie şi de viaţa personal”, se arată într-un comunicat de presă.
Pe de altă parte, reprezentantul Guvernului în teritoriu la Constanţa şi-a exprimat speranţa ca echipajul să poată vizita Constanţa și stațiunile litorale şi în vacanţă. Comandantul navei USS Taylor, Morris Murz, a mulţumit pentru primirea de care a avut parte, amintind de tradiţia existentă în acest sens, Portul Constanţa fiind un punct de sprijin pentru navele SUA. Comandantul navei USS Taylor, care nu este la prima vizită la Constanța, s-a arătat încântat de faptul că orașul a evoluat și s-a dezvoltat.
Fregata Taylor face parte din clasa Oliver Hazard Perry, având baya de dislocare permanentă în MAYPORT, satul Florida, SUA.
“În perioada 22.04-12.05.2014, Frg. TAYLOR are planificate activităţi în Marea Neagră. Nava a mai fost dislocată în Marea Neagră în perioada 05.02-09.03, pentru o misiune de asigurare a securităţii JO Olimpice de Iarnă de la Soci, alături de Nv. Cmdt. MOUNT WHINTEY, F.Nvl ale SUA”, se specific în acelaşi comunicat de presă.


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii