Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta

Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Predicţii astrologice pe scurt pentru anul 2018!

ro

30 Dec, 2017 22:30 2375 Marime text
Berbec - Un an foarte important, un fel de graniță între trecut și viitor.
Taur - Este anul marilor schimbări de personalitate și lămuririi multor chestiuni personale și profesionale.
Gemeni  - Pentru Gemeni este un an de dezvoltare, evolutie, cunoastere.
Rac - Pentru Raci, anul 2018 inseamna reconfigurare serioasa in ce priveste in special individualitatea si creativitatea lor, care au fost innabusite pana acum.
Leu  - Ai șanse deosebite pentru a-ți schimba viața în foarte bine pe tot parcusul anului 2018.
Fecioara - Pentru Fecioara, anul 2018 este unul de constructie, ancorare si materializare a unor dorinte si idei mai vechi care pana acum nu au putut fi puse in aplicare.
Balanţa  - Pentru Balante poate fi un an al cresterii financiare si al expansiunii in planul afacerilor, dar si un an al reconstructiei interioare prin intelegerea impactului pe care radacinile si copilaria l-au avut asupra lor.
Scorpion  - Scorpionii au posibilitatea sa prospere, sa-si aseze viata pe un fagas benefic si sa-si implineasca niste visuri.
Săgetător   - Sagetatorii au un an axat pe evolutie spirituala. Au nevoie de o perioada in care sa respire, sa se izoleze poate mai mult, sa se concentreze pe liniste lor sufleteasca. 
Capricorn - Este anul redobandirii puterii si autoritatii personale. Capricornii joaca dupa cum le canta Saturn, adica organizat, disciplinat, eficient si responsabil.
Vărsător  - Un an care ii pune la treaba pe Varsatori, iar treaba lor e cu ei insisi, cu principiile lor, cu felul in care traiesc.
Peşti  - Pesti isi schimba viziunea, mintea, viata.
 
www.astrocafe.ro
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii