Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:53 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ponta tratează președinții diferențial prin aprobarea unei noi legi RA-APPS. Vezi cine afirmă aceasta

ro

24 Oct, 2014 18:52 1775 Marime text
Președinta Partidului Mișcarea Populară, Elena Udrea, a declarat că în cazul în care va fi modificată legea privind acordarea unei locuințe RA-APPS foștilor șefi de stat, noile prevederi ar trebui să fie valabile și în cazul foștilor președinți Ion Iliescu și Emil Constantinescu.

„Dacă România nu-și mai permite să ofere o locuință RA-APPS unui fost șef de stat, atunci să dăm o astfel de lege, dar să luăm și locuințele domnului Ion Iliescu și domnului Constantinescu, nu mai spun de locuințele în care stau demnitari, foști demnitari, oameni care au trecut prin vreo funcție publică și care au rămas în case RA-APPS. Despre aceștia, domnul Victor Ponta nu are niciun cuvânt de spus. Are o problemă cu locuința în care ar putea să stea un fost șef de stat din decembrie încolo, anume Traian Băsescu. Dacă vrem o astfel de lege, să o dăm pentru toată lumea", a mai afirmat Udrea potrivit Agerpres.

Premierul Victor Ponta a declarat vineri, la Târgoviște, că ar trebui modificată legea pentru ca foștii șefi de stat care au locuință să nu mai beneficieze de acordarea unei locuințe de protocol a RA-APPS la încheierea mandatului, el adăugând că președintele Traian Băsescu și-a acordat singur locuința de pe strada Mihăileanu când era primar al Capitalei, pe care nu a vândut-o între timp.

Premierul a mai afirmat că nu a răspuns solicitării președintelui Traian Băsescu privind acordarea unei locuințe de la RA-APPS după ce își termină mandatul.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii