Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:25 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pompierii au cerut intariri pentru a stinge un incendiu

ro

01 Nov, 2009 15:23 771 Marime text

Opt autospeciale ale pompierilor au intervenit, duminică dimineaţa, după ce pompierii au cerut întăriri, pentru a stinge un incendiu puternic care a izbucnit la o fabrică de încălţăminte din Mogoşoaia, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Ilfov, locotenentul Oana Mârzan.

Conform acesteia, nu există victime nici în rândul angajaţilor fabricii şi nici al pompieri, incendiul este izolat, nu există pericol să se extindă la casele din apropriere şi nici ca fumul să afecteze Bucureştiul.

Mârzan a precizat că pompierii din Ilfov au fost alertaţi cu privire la incendiul din Mogoşoaia în jurul orelor 6.20 şi în aproximativ 20 de minute au sosit la faţa locului cu cinci autospeciale, însă, ulterior, în jurul orelor 8.00 au cerut întăriri.

Din primele informaţii, în fabrică se producea încălţăminte din cauciuc, iar în instalaţiile tehnologice era ulei, ceea ce a făcut ca fumul să fie foarte puternic, a arătat purtătorul de cuvânt al ISU Ilfov.

Ea a precizat că patronii firmei, cetăţeni chinezi, nu cunosc limba română, pompierii neputând să primească foarte multe informaţii de la aceştia, care să îi ajute să stingă focul.

Locotenentul Oana Mârzan a spus că, deocamdată, nu se cunoaşte cauza incendiului, urmând să se facă investigaţii ulterioare.

AGERPRES

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii