Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:48 07 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

PNL Constanţa "Traian Băsescu este ținut în viața politică tocmai de Victor Ponta"

ro

19 Aug, 2014 15:33 1281 Marime text
Partidul Național Liberal (PNL) Constanţa a dat astăzi publicităţii un comunicat de presă în care susţine prezidențiabilul Partidului Social Democrat, Victor Ponta, nu prezintă nici un proiect pentru cum va arăta România după decembrie 2014. Reprezentanţii PDL Constanţa susţin că acest lucru a fost dovedit de premierul României cu ocazia unor declarații recente în care susține că „votul la alegerile prezidenţiale din noiembrie va fi pro Băsescu şi anti Băsescu şi nu neapărat pornind de la ideologia de stânga sau dreapta”, se arată în comunicat.

„Campania pentru alegerile prezidențiale nu are cum să fie pro sau anti Băsescu atâta vreme cât actualul președinte nu este un candidat la alegerile din noiembrie”, menţionează reprezentanţii PDL Constanţa în documentul remis.

„(...) Traian Băsescu este ținut în viața politică tocmai de Victor Ponta. Acest conflict de fațadă al celor doi (n.r. Victor Ponta şi Traian Băsescu) nu este decât o strategie prin care Victor Ponta să ascundă faptul că nu are nici un proiect pentru România, iar Traian Băsescu să mai pară a fi un actor politic cu importanță”, se mai arată în comunicat.

Ţinând cont de acest context, PNL Constanţa, adresează public lui Victor Ponta întrebarea: „pe cine va desemna premier, dacă va câștiga alegerile prezidențiale, dintre Ioan Rus, Liviu Dragnea și Traian Băsescu”.

De asemenea, Alianța Creștin Liberal a anunțat public că sprijină candidatura lui Klaus Iohannis la Președinție și l-a desemnat pe Cătălin Predoiu drept candidat la funcția de premier.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii